Ralli 11.12.2018

Kalle Markkanen yhteistyöhön PrintSport Racingin kanssa

Kalle Markkanen kisaa kaudella 2019 Peugeotilla SM3-luokassa. Kuva: Kalle Markkasen Tiedotus

Uudella kalustolla rallin SM3-luokassa kilpaileva Kalle Markkanen tähtää korkealle tulevalla kaudella. MarkkanenRS ja PrintSport Racing ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2019. Yhteistyössä syntyy paljon synergiaetuja, kun Markkanen ajaa SM-sarjan kilpailut PrintSport Racingin teltasta.

Kalle Markkanen on tulevasta yhteistyöstä mielissään.

– Jos halutaan saada aikaiseksi erilaisia tuloksia, on myös tekemistä muutettava. Olemme uudistaneet ensi kaudelle lähes kaiken. Auto on uusi, kartturi on uusi ja myös muuhun taustatyöhön satsataan isolla kädellä, Markkanen listaa.

PrintSport tarjoaa Markkasen tiimille yhteistyössä fasiliteetit kilpailuihin ja ennen kaikkea ammattilaisten apua ja tukea kilpailujen läpiviemiseen.

– Kallehan osaa ajaa autoa, se on selvää kaikille. Nyt pitää vain saada kaikki toimimaan, jotta taidot voidaan ulosmitata myös tuloksissa. Tuemme mielellämme nuorta kuljettajaa, tarjoamalla ammattitaitoamme Markkasen tiimin käyttöön, toteaa PrintSportin Eero Räikkönen.

Rallin pariin pitkän tauon jälkeen palanneelle, Markkasen kartturiksi ryhtyneelle Kim Lehtolalle ympyrä sulkeutuu.

– On loistavaa päästä samaan pilttuuseen Eeron kanssa. Kolusimme aikanaan samoja kilpailuita, kun Eero vielä itse ajoi ja muistot niiltä ajoilta on mukavia. Mukavien miesten kanssa on aina mukava touhuta, Lehtola toteaa yhteistyöstä PrintSportin kanssa.

MarkkanenRS-tiimissä jatkaa mekaanikkona pitkään mukana ollut Sven-Erik Lindholm ja kaiken takana oleva Markku Markkanen sekä tiimiassistentti Minna Markkanen.

PrintSport Racing on vuonna 1997 perustettu ralli- ja rata-autoiluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa kilpa-autojen ylläpidon, huollon ja vuokrauksen lisäksi, ralli ja ratakilpailujen huoltoa ja tukipalveluita sekä kuljettajaprojektien käytännön toiminteita ja valmennusta.

MarkkanenRS on Kalle Markkasen taustalla toimiva rallitiimi, jonka tehtävänä on varmistaa kilpailullinen menestys, huolehtia kalustosta ja resursseista.

Teksti: Kalle Markkasen Tiedotus

Kalle Markkanen Peugeotilla rallin SM-sarjaan

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli