Motocross 17.10.2017

Kaksi paikkaa myös 65 cc -kuskeille Tampere Supercrossiin

Tampere Supercrossin katsomoiden odotetaan olevaan jälleen loppuunmyydyt. Kuva: Small Balls Production

Tampere Supercross järjestetään jo kuudennen kerran Tampereen Messu- & Urheilukeskuksessa 10.-11.11.2017. 24MX verkkokauppa on vahvasti mukana tapahtumassa luomassa ikimuistoisia elämyksiä suomalaisille junioreille.

“Julkaisimme viime viikolla kilpailun, jossa kahdella 50 cc -kuskilla on mahdollisuus päästä ajamaan Tampereelle, kilpailu on kerännyt todella suuren suosion ja päätimmekin siis tehdä saman myös Tampereen 65 CC -lähdön kanssa”, kertoo 24MX maajohtaja Juuso Valtakari.

Nyt on siis ensiluokkainen mahdollisuus toteuttaa 65 cc -kuskin unelma päästä ajamaan tuhatpäisen yleisön eteen Tampereelle.

Lunastaakseen tämän ainutkertaisen mahdollisuuden tulee kuljettajan tai kuljettajan huoltajan julkaista kuva omalle Facebook ja/tai Instagram sivulleen ja käyttää tageja: @24MX #24MX & #24MX65CC.

Kuvat, joissa on eniten asennetta ja luovuutta voittavat ikimuistoisen mahdollisuuden ajaa aidolla supercross-radalla.

Luovuus, asenne ja fiilis ovat raadin kriteerit voittajakuville.

Voittajat valitaan erillisen ammattilaisraadin toimesta sunnuntaina 29.10.2017.

24MX palkitsee kaikki Tampere Supercrossin näytöslähtöön osallistuvat 50 ja 65 cc -kuljettajat rahanarvoisella tuotepaketilla, uniikilla ajopaidalla ja kukin kuljettaja saa itselleen sekä yhdelle huoltajalleen liput kaksipäiväiseen tapahtumaan.

Teksti: 24MX Tiedotus

Kaksi juniorikuskia pääsee toteuttamaan unelmansa Tampere Supercrossissa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross