Karting 19.08.2018

Kaisa Eiristö ajoi toiseksi Virossa: “Vauhti alkaa olla kohdallaan”

Kaisa Eiristö pääsi tuulettamaan toista sijaa Poltsamaalla. Kuva: Kardisport

Viron mestaruussarjan kuudes osakilpailu ajettiin Poltsamaan radalla. Keli suosi taas mukavasti koko viikonlopun ja kilpailu vietiin läpi aurinkoisessa säässä.

Torstaina ja perjantaina ajettiin harjoituksia. Harjoitukset menivät hyvin ja perjantaina Kaisa Eiristö kellotti toiseksi nopeimman kierrosajan.

Lauantaina kilpailu alkoi aika-ajolla. Ensimmäisessä erässä Eiristö ajoi maaliin hienosti toisena ilman suurempia ongelmia. Myös toisessa erässä sama meno jatkui ja maalissa sijoitus oli kolmas. Finaaliin Eiristö pääsi hyvien erien jälkeen starttaamaan eturivin kakkosruudusta. Finaalissa kauden paras veto ja ruutulippua Eiristö heilautti toisena.

– Vihdoin saatiin onnistuminen myös aika-ajossa, mikä on todella tärkeää. Nyt voidaan hyvällä fiiliksellä valmistautua KZ2-luokan MM kilpailuihin, jotka ajetaan Belgiassa 8.-9.9., Eiristö totesi.

– Hieno viikonloppu takana ja vauhti alkaa olla kohdallaan. Viron mestaruussarjassa saatiin taas tärkeitä pisteitä pronssimitalikamppailuun. Viimeinen osakilpailu ajetaan 15.9. Aravetellä ja siellä lähdetään hakemaan taas tärkeitä pisteitä.

Seuraavaksi on luvassa The Grils On Track tapahtuma 23.8 Helsingissä. Tapahtumassa nuoria tyttöjä kannustetaan autourheilun pariin ja he pääsevät kokeilemaan lajia maksutta. Sieltä Kaisa suuntaa suoraan Alahärmään IAME Series Finlandin viimeiseen osakilpailuun, jossa tavoitteena on tärkeät pisteet mestaruustaistelua ajatellen.

Teksti: Kaisa Eiristö Racing / Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting