Ralli 09.06.2017

Kaikki AKK:n kisatuotteet nyt samasta verkkokaupasta

AKK:n uusi verkkokauppa on avattu osoitteessa www.moottoriurheilukauppa.fi

AKK Sports Oy ja yritys- sekä liikelahjoihin erikoistunut High Peak Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kausille 2017 ja 2018.

Yhteistyön myötä perustettu moottoriurheilukauppa.fi-verkkokauppa tarjoaa laajan tuotemalliston niin Neste Rallin, rallicrossin SM-sarjan, rallin SM-sarjan, kartingin SM-sarjan kuin Flying Finn 100 Race -kilpailun osalta.

Uuden verkkokaupan myötä yleisö pääsee tutustumaan kattavaan eri autourheilulajien tuotevalikoimaan. Kaikki tuotteet on tilattavissa yhdestä paikasta helposti ja vaivattomasti.

”Keväällä solmitun yhteistyösopimuksen luonnollinen jatko on ollut perustaa koko suomalaista moottoriurheilua palveleva verkkokauppakokonaisuus. Nyt starttivaiheessa kaupasta löytyy tuotevalikoima seitsemään eri lajiin. Jatkossa tarkoitus on tarjota merchandise-tuotteita mahdollisimman moneen AKK:n alaiseen liittyvään lajiin. Tulevaisuudessa myös lajikohtainen mallisto päivittyy useammin, ja valikoimassa tulee olemaan sesonkikohtaisia tuoteuutuuksia yli lajirajojen. Esimerkiksi Neste Rallin tuotevalikoima päivittyy vielä seuraavan kuukauden ajan”, High Peakin E-commerce and Corporate Sales Manager Mika Tolonen kertoo.

”High Peakin korkealaatuiset tuotteet ja pitkä kokemus tältä alalta luovat loistavan pohjan rakentaa suomalaista autourheilukulttuuria myös fanituotteiden osalta. Samalla yhteistyön myötä Neste Rallin, Flying Finn 100 Race -kilpailun sekä SM-sarjojen tunnettuus kasvaa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Vahvan yhteistyökumppanin myötä laaja mallisto palvelee kattavasti kaikenikäisiä autourheilufaneja”, toteaa Neste Rallin promoottori Jani Backman.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa www.moottoriurheilukauppa.fi!

AKK-Motorsport ry:n verkkokauppa jatkaa muun muassa varsinaiseen kilpailemiseen ja harrastamiseen liittyvien tuotteiden myyntiä.

Teksti: AKK/Viestintä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli