jokamiehenluokka 04.04.2018

Kaanaa Centerin toiminta laajenee

Tampereen Vauhtipuisto ry:n ja Tampereen Motocross ry:n edustajat ovat innoissaan alkavasta yhteistyöstä. Kuva: Tampereen Vauhtipuisto ry Tiedotus

Tampereen Vauhtipuisto ry on tehnyt sopimuksen Tampereen Motocross ry:n kanssa yhteistyöstä Tampereen Teiskossa sijaitsevan Kaanaa Centerin motocross-alueen käytöstä ja kehittämisestä.

Tampereen Motocross ry tulee järjestämään alueella nuorisolle crossikouluja, motocrossleirejä ja sarjacross-kilpailuja. TamMC ry anoo vuodelle 2019 MX SM-kilpailut järjestettäväksi Kaanaaseen.

Sopimus allekirjoitettiin 3.4.2018 Tampereella yhdistysten puheenjohtajien toimesta hyvin sujuneiden neuvottelujen tuloksena.

Kaanaa Centerin alue on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huimasti niin kilpailumäärien kuin harrastuslajien osalta. Rallicross-radan muutostöiden jälkeen uusina lajeina ovat Drifting ja Supermoto. Kauden 2018 kalenteri täyttyy tällä hetkellä nopeasti, isoimpina tapahtumina on toukokuussa järjestettävä Rallicross SM -osakilpailu ja heinäkuussa järjestettävä Kardaanikunkku.

Nämä kilpailut palasivat Kaanaaseen Tampereen Vauhtipuisto ry:n aloitettua isännöintinsä alueella vuonna 2014.

Vuonna 2016 Tampereen kaupunki toteutti moottoriurheilu-alueen vaatimat ympäristösuojelutyöt yhteistyössä Tampereen Vauhtipuiston kanssa

Lisäksi kesän 2018 aikana järjestetään lähes joka viikonloppu erilaisia harjoitustapahtumia muun muassa Driftingissa, Supermotossa ja ATV-crossissa eri yhdistysten toimesta.

Syksyllä kauden lopun kruunaa Kaanaan Kahinat -niminen tapahtuma. Vuoden 2017 tapahtumassa yleisöä oli paikalla lähes 3 000 henkeä ympäri Suomen.

Kauden 2017 aikana alueella järjestettiin SM-kilpailuja seuraavasti:

Myös alueen lentotoiminta saatiin jälleen käynnistettyä toukokuussa 2017.

Teksti: Tampereen Vauhtipuisto ry Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka