Rata-ajo 22.08.2017

Juuso Puhakalla hankala viikonloppu Moskovassa

Juuso Puhakka koki haasteita Venäjällä. Kuva: Juuso Puhakan tiedotus

Juuso Puhakan kilpailut F4 NEZ -sarjassa Moskovassa sujuivat vaisusti. Tuomisina kotiin oli kaksi seitsemättä sijaa.

Puhakan viikonloppu alkoi vahvasti, kun hän ajoi autonsa neljänteen lähtöruutuun varhain lauantaiaamuna käydyssä aika-ajossa. Päivän ensimmäinen startti meni kuitenkin pilalle jo lähdössä, kun suomalainen otti varaslähdön ja putosi siitä seuranneen rangaistuksen myötä joukon hännille. Puhakka teki lopulta hienon nousun pistesijalle.

Lauantain toiseen kilpailuun Puhakka lähti seitsemännestä ruudusta ja myös sijoittui kyseiselle sijalle itse kilpailussa.

Sunnuntain aika-ajossa nuorukainen ajoi kahdeksanteen ruutuun. Kilpailussa hän oli pitkään kuudentena, kunnes espanjalainen Guillem Pujeu onnistui nappaamaan Puhakan päänahan viimeisen kierroksen viimeisessä mutkassa.

– Sainpahan muutaman pisteen, mutta viimeisessä kilpailussa oli ongelmia moottorin ylikuumenemisen vuoksi. Varaslähtö heti viikonlopun alkuun ei ollut hyvä juttu ja on rehdisti myönnettävä, että tällä kertaa on peiliin katsomisen paikka, Puhakka kertoi.

Tanskalainen Christian Lundgaard vei nimiinsä viikonlopun kaksi ensimmäistä lähtöä ja varmisti sarjan mestaruuden sunnuntain kilpailussa Tuomas Haapalaisen ajaessa voittoon. Juuso Puhakka on sarjassa edelleen seitsemäntenä. Kauden viimeinen osakilpailu ajetaan Hollannin Assenissa lokakuun lopussa.

Teksti: Juuso Puhakan Tiedotus

Juuso Puhakka palkintopallille F4 NEZ -sarjan osakilpailussa Pärnussa

Juuso Puhakka viides sunnuntaina

 

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo