Enduro 09.02.2019

Juupaluoma U20-luokan voittoon ja E1-luokassa toiseksi

Kytönen Motorsportin kuljettajat avasivat SM-kauden mukavasti. Kuva: Kytönen Motorsport

Enduron SM-sarja alkoi tänään Mallusjoella ajetulla kilpailulla. Kytönen Motorsportilta kilpailuun lähti täysi viisikko taistelemaan SM-pisteistä.

Tiimin kuljettajista parasta vauhtia piti Peetu Juupaluoma, joka ajoi U20-luokan voittoon ja E1-luokassa toiseksi, yleiskilpailussa hän sijoittui kuudenneksi. E1-luokassa kolmanneksi ylsi Roni Kytönen. Peetun pikkuveli Pyry ajoi U20-luokassa kolmanneksi sekä sijoittui E1-luokassa seitsemänneksi. E3-luokassa Antti Hellsten ajoi hienosti neljänneksi ja oli yleiskilpailussa yhdeksäs. Motocrossin puolelta enduroon enemmän siirtynyt Roni Salin oli tänään vaikeuksissa pehmeän spoorin kanssa ja oli E2-luokassa 19:s.

– Hyvä päivä oli kaikinpuolin. Ukko meinasi vaan vähän väsyä ja hyytyä, mutta lopussa vielä puristin pari sijaa. Tyytyväinen täytyy olla päivään, Peetu Juupaluoma kertoi.

Ramirent SM Enduro avasi tänään enduron SM-kauden Mallusjoelta. Kuva: Kytönen Motorsport

– Ihan kohtuullinen päivä murtuneella peukalolla. B-luokan voitto ja U20-luokassa kolmas. Kaatumisia tuli aivan liikaa ja oli raskas päivä, Pyry Juupaluoma kertoi.

– Ei kovin hyvä päivä tänään vaikka oman luokan sijoitus onkin ok. Kaatumisia tuli sen verran, että kahden käden sormet taitaa just riittää ja muutenkin oli vaikeaa, Roni Kytönen kertoi.

– Tänään SM-avaus meni ainakin meikäläistä miellyttäen. Tasainen päivä ilman kaatumisia. Keli oli aika raskas ja kyllä ainakin tästä jätkästä lähti mehut viimeisellä pitkällä pätkällä. Tänään siis sijoitukseksi oman luokan neljäs ja kokonaiskilpailussakin ylsin yhdeksänneksi. Olen tyytyväinen, Antti Hellsten kertoi.

Teksti: Kytönen Motorsport Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro