Motocross 20.02.2019

Junioreiden crossitapahtuma Imatralla

Junior Winter Challengea ajetaan viikonloppuna Imatralla. Kuva: 24MX-tiedotus.

Tulevana viikonloppuna Imatran Offroad Areena täyttyy jälleen motocrossjunioreista sekä heidän vanhemmistaan, kun 24MX Junior winter challenge käynnistyy.

Kyseessä on jo neljänteen vuoteensa starttaava hyvänmielen tapahtuma, jossa kaiken ikäiset ja kokoiset juniorit pääsevät kokeilemaan turvallisessa ympäristössä, miltä oikea kisaaminen motocrossissa tuntuu.

Tällä kertaa tapahtuma ajetaan kaksipäiväisenä ja se on jälleen kerran saanut huikean suuren suosion junioreiden keskuudessa, kun molempina päivinä lähes 80 kuskia lähtee pitämään hauskaa Imatran uniikille sisämotocrossradalle.

Päivän aikana kuskit ajavat harjoitus / aika-ajot, johon on sisällytetty legendaarisen karkkilalaisen motocrossarin Niko Kalatien koulutusta.

Tämän jälkeen kuskit jaetaan pyöräkoon sekä vauhdin mukaan pienryhmiin, joissa iltapäivän aikana kuskit ajavat harjoituslähtöjä toisiaan vastaan. Radalla on aina siis vain samanvauhtisia kuljettajia, jotta kaikille kuskeille mahdollistetaan turvallinen sekä mahdollisimman hauska ajokokemus.

– Tänä vuonna oli jälleen muutoksen aika, sillä harmittavasti JWC-konseptin luoneen Turun Moottorikerhon hallirata joutui laittamaan ovet kiinni eikä korvaavaa tilaa löytynyt. Päätimme kuitenkin jatkaa todella paljon positiivista palautetta kerännyttä 24MX JWC -hallisarjaa ja tällä kertaa päädyimme panostamaan yhteen viikonloppuun, kertoo 24MX-verkkokaupan maajohtaja Juuso Valtakari.

– Yhdessä Imatran huikean ratatiimin kanssa laitamme Offroad Areenan radan kokonaan uusiksi, jotta se palvelisi parhaimmalla mahdollisella tavalla tapahtumaan saapuvia junioreita. Olen ylpeä, että tapahtumasarjamme on kerännyt niin paljon positiivista palautetta ja sana on kiirinyt myös maamme rajojen ulkopuolle, sillä tänä vuonna kisaamaan saapuu kuljettajia myös Venäjältä sekä Virosta.

Offroad Areenan rata muokataan tämän vuoden JWC:tä varten kokonaan uusiksi ja muutostyöt alkavat tänään keskiviikkona.

Viikonlopun tapahtumaan on yleisölle vapaapääsy. Koneet käynnistyvät auantaina kello 10:00 ja sunnuntaina kello 09:00.

24MX Offroad areena
Mäntyrinne 6
Imatra 55800

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross