Enduro 06.05.2018

Jukola Portugalin enduron MM-osakilpailussa kymmenes ja neljästoista

Lari Jukola on nyt MM-pisteissä sijalla 17. Kuva: Benjamin Harf

Enduron Junior-luokan MM-sarja jatkui tänä viikonloppuna Portugalissa. Lari Jukola suuntasi viime viikonlopun Espanjan osakilpailun jälkeen suoraan Portugaliin tutustumaan pätkiin.

Kilpailutapahtumat käynnistyivät Portugalissa perjantaina myöhään illalla supertestillä, jossa Jukola oli Junior-luokan 18. nopein. Lauantaina nuorimies kellotti kuitenkin hyviä pätkä-aikoja päivän mittaan ollen useampaan kertaan kärkikymmenikössä ja parhaillaan crossitestillä jopa kolmas. Päivän lopputuloksissa Jukola oli kymmenes.

Sunnuntaina Jukola taisteli jälleen sijoituksista kymmenen parhaan joukkoon ja kellotti muutaman erittäin hyvän pätkä-ajan. Päivän aikana hänellä oli kuitenkin ongelmia käsiensä kanssa, koska niistä ei tahtonut löytyä voimaa ja viimeiset pätkät olivat jo melkoista selviytymistä. Viimeisellä pätkällä Jukola kaatui rajusti ja hieman satutti itseään, mutta pystyi kuitenkin ajamaan maaliin asti ollen 14:s.

– Lauantai oli hyvä päivä, missä oli vähän kaatumisia ja sellaista, mutta kokonaisuudessaan hyvä päivä. Tänään ekasta pätkästä lähtien olin ongelmissa käsien kanssa, joista ei meinannut löytyä puristusvoimaa ja se paheni päivän mittaan. Viimeisellä pätkällä lähti vielä aika pahat lipat, jossa satutin hieman päätä ja selkää. Sain kuitenkin ajettua maaliin, Jukola kertasi sunnuntaina illalla viikonlopun tapahtumia.

Enduron MM-sarja jatkuu noin kuukauden päästä Virossa ajettavalla osakilpailulla.

Enduro Junior lauantai:

 1. Matteo Cavallo
 2. Andrea Verona
 3. Theophile Espinass
  10. Lari Jukola

Enduro Junior aunnuntai:

 1. Matteo Cavallo
 2. Davide Soreca
 3. Kirian Mirabet
  14. Lari Jukola

Enduro Junior MM-pisteet:

 1. Matteo Cavallo 76p
 2. Andrea Verona 66p
 3. Enric Francisco 40p
  17. Lari Jukola 9p

Teksti: Lari Jukolan Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro