Enduro 18.03.2018

Lari Jukola Kytönen Motorsportin vahvin Päitsillä

Lari Jukola. Kuva: Noora Hyvärinen

83. Päijänteen Ympäriajo on saatu maaliin ja Kytönen Motorsportin nuoret Husqvarna-kuljettajat taistelivat itsensä hienosti maaliin asti Malmin lentokentälle. Lari Jukola suoriutui kolmikosta parhaiten ollen kahden päivän jälkeen yleiskilpailussa seitsemäs. Nuorukainen ajoi A1-luokassa lauantaina toiseksi ja sunnuntaina kolmanneksi. Jukolan harmiksi häntä vaivasivat sunnuntaina hieman vatsakrampit. Jukola jatkaa A1-luokan SM-sarjassa kärjessä tasapistein Antti Hännisen kanssa.

– Eilen aamupäivä meni hyvin, mutta sitten alkoi tulla ohitettavia ja sai niiden kanssa tuskailla loppupäivän. Tänään tuli oikeastaan koko päivän hyvin, ainoastaan yhdet lipat, mutta mahavaivat haittasivat ajoa jonkun verran. Tasaisesti pystyttiin ajamaan maaliin ja olen tyytyväinen viikonloppuun. Kiitos tiimille, huollolle sekä yhteistyökumppaneille, Lari Jukola kertasi sunnuntaina kilpailun jälkeen.

Hugo Svärd. Kuva: Noora Hyvärinen

Husqvarnan TX 125 -pyörällä liikkeellä ollut Hugo Svärd ajoi jälleen tuttuun tapaan tasaisen kilpailun ja oli lopulta yleiskilpailussa hienosti kahdeksas. Hän ajoi A1-luokasta päivä sijoitukset kolme ja neljä. SM-sarjassa Svärd jatkaa kolmantena tasapisteissä Eemil Helanderin kanssa.

– Olen tyytyväinen viikonlopun suoritukseen ja hyviin päiväsijoituksiin. Hyvä tempo oli päällä koko ajan vaikka muutama kaatuminenkin tuli. Voimat riitti loppuun asti, kiitos kaikille kannustajille reitin varrella. Kiitos myös tiimille, huolto- ja tukiporukoille sekä yhteistyökumppaneille, hymyilevä Hugo Svärd kertasi kilpailun jälkeen.

Kytönen Motorsportin kolmas kuljettaja Roni Kytönen kellotti hyviä pätkäaikoja molempina päivinä, mutta virheet reitillä maksoivat liikaa aikaa. Yleiskilpailussa Kytönen sijoittui 14:ksi ja hän ajoi päiväsijoitukset viisi ja kahdeksan.

Roni Kytönen. Kuva: Noora Hyvärinen

– Eilen päivä lähti hyvin käyntiin, mutta kun kotikonnuille päästiin, niin ajosta ei tullut enää mitään. Vastarannalla alkoi taas ajo sujua paremmin. Tänään päivä alkoi myös hyvin, mutta sitten alkoi takkuilla loppua kohden. Kolmas Päitsi on nyt takana ja joka kerta opitaan uutta. Iso kiitos huollolle, joka toimi virheettömästi koko viikonlopun, tiimille ja kaikille yhteistyökumppaneille, Roni Kytönen kertasi viikonloppuaan.

Kytönen Motorsportin endurokuljettajien kausi jatkuu neljän viikon päästä Italiassa enduro EM-sarjan kauden avausosakilpailussa.

Teksti: Kytönen Motorsport Tiedotus

Ennakkosuosikki Jukola sinetöi Päitsin voiton

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro