Ralli 13.03.2017

Jukka Kasi paketoi Ralli SM -sarjan talvikauden ehjällä ajolla

Jukka Kasi vauhdissa Ford Fiesta S2000 -ralliautolla. Kuva: Taneli Niinimäki

Jukka Kasin ja Henri Anian kilpailu rallin SM-sarjan kolmannessa osakilpailussa Nilsiässä sujui ajollisesti sekä auton toimivuuden suhteen hyvin, mutta ihan tavoite ei tuloksellisesti täyttynyt. SM1-luokan yhdeksäs tila on kotiin tuomisena. 

-Vähän oli raskas keli meille. Kuljettaja oli ensimmäisellä erikoiskokeella hiukan unessa ja jäimme luvattoman paljon kärjestä, Jukka Kasi totesi lauantain ensimmäisen EK:n jälkeen.

-Mutta jatkossa saimme juonesta kiinni, vaikkakin ero kuumimpaan kärkeen kasvoi erikoiskokeiden edetessä. Kyllä varmaan varmuus maaliin pääsystä oli mielessä Mikkelin keskeytyksen jälkeen. Näillekin SM-pisteille on käyttöä, kun kauden lopussa aletaan laskemaan kauden loppupisteitä, Kasi jatkoi.

SM Tahko-ralli käsitti kuusi erikoiskoetta kokonaispituudeltaan 104 km. Tiestö oli lumen peittämä ja hyvin jäässä lauantai aamusta, mutta kyllä nollakeli ja aurinko sulatti tien pinnan sulaksi sitten jo iltapäivän erikoiskokeille.

-Pari kertaa kävimme hangessa, kun tietä oli aurattu ojan päälle. Oma sijoitus kovatasoisessa Tahko rallin SM1 –luokassa vastaa meidän kilpailusuoritusta. Olen erittäin tyytyväinen PrintSport Racingin ylläpitämän Ford Fiesta S2000 auton kilpailukykyyn talven aikana, Kasi summaa.

Talvikausi on paketoitu ja Rally Team Kasing odottaa myös innolla kesän kilpailuja.

Teksti: Vesa Rauhala

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli