Ralli 10.02.2020

Juho Koski-Lammi pisteille Mikkelissä

Juho Koski-Lammi ajoi yhdeksänneksi Mikkelissä. Kuva: Merita Mäkinen

Juho Koski-Lammi ja Samu Vaaleri avasivat pistetilinsä Ralli SM -sarjan SM3-luokassa Mikkelin yhdeksännellä sijalla. Matkaan mahtui myös tapahtumia.

Perjantai-illan ensimmäisen pikataipaleen jälkeen Ford-duo starttasi lauantaipäivään sijalta kahdeksan, 2,4 sekuntia kärkeen. Lauantain ensimmäisen kuudes sija nosti kaksikon osakkeita, mutta toinen erikoiskoe muutti hieman tuloksia Koski-Lammin jäätyä sumaan muutaman muun kilpakumppanin kanssa. Edessä oli auto keskellä tietä, joten autokuntien ei auttanut kuin odottaa, että tukos saatiin auki. Tästä nuorimmalle Koski-Lammin veljeksistä tuli yli kaksi minuuttia takkiin, mutta onneksi kilpailun tuomaristo päätti antaa tilanteesta kärsineille autokunnille laskennalliset ajat ja näin sijoitus ensimmäiselle tauolle oli viides.

Seuraavien erikoiskokeiden sijat seitsemän ja viisi nostivat Koski-Lammin luokassa sijalle neljä, kun siirryttiin toiselle tauolle. Tauon jälkeen kilpailun seitsemäs erikoiskoe kuitenkin tuotti Ford-kaksikolle ylimääräistä aikamenetystä ulosajon johdosta. 13 minuutin lumitöiden jälkeen matka jatkui.

– Auto hyppäsi nypyltä enemmän kuin ajattelin ja tie loppui kesken, kommentoi Juho Koski-Lammi tilannettaan erikoiskokeella seitsemän.

Kilpailun kaksi viimeistä tuli varmasti suorittaen ja pari päänahkaa vielä kiinni ajaen. Vielä kun muutama keskeytti edestä, niin sijoitus maalissa oli yhdeksäs.

– Riskitöntä ajoa pyrittiin ajamaan viikonlopun ja koitetaan parantaa edelleen Joensuussa, kertoo Juho Koski-Lammi.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport -tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli