Drifting 19.07.2018

Juha Rintanen tekee paluun kilpa-areenoille Motoparkissa sunnuntaina

Juha Rintanen lukeutuu suomalaisen driftingin koviin nimiin. Kuva: Juha Rintanen Motorsport

Tulevana sunnuntaina Motoparkissa ajettavasta Radalle.comin Drifting-kilpailusta on tulossa erittäin jännittävä. Eilen osanottajalistalle nimensä kirjasi rallin ihmelapsi Kalle Rovanperä ja tänään lajin iso nimi Juha Rintanen ilmoitti tekevänsä come backin.

Juha Rintanen on pisimmän uran Amerikassa ammattilaisena ajanut suomalainen driftigin-kuljettaja. Kaksi täyttä kautta Amerikan pääsarjassa Formula Driftissä kisannut Rintanen on tämän vuoden viettänyt hieman hiljaiseloa. Nyt mies tekee kuitenkin paluun radoille, sillä hän on ilmoittautunut tulevana sunnuntaina Motoparkissa ajettavaan Radalle.comin Drifting-kilpailuun. Mies tulee haastamaan tämän hetken Suomen kovimmat kuljettajat.

Rintasta pidetään Suomen yhtenä – ellei kaikkein – menestyneimpänä Drifting-kuljettajana. Mies on pitkään ollut poissa suomalaisesta Driftingistä. Pitkällisen neuvottelun tuloksena Rintanen on nyt kuitenkin saatu vihdoin takaisin ja näyttävän come backin paikaksi valikoitui tulevana sunnuntaina Motoparkissa ajettava kilpailu. Haasteita miehen Suomessa ajamiselle on tuonut kaluston pysyvä olinpaikka Yhdysvalloissa, joten nyt Rintasen driftingpyssy on saatu kuljetettua kotimaahan ja mies on elämänsä kunnossa.

Sunnuntain kilpailun liput: www.radalle.com/liput

Teksti: Radalle.com Tiedotus

 

Kalle Rovanperä tekee kisadebyyttinsä Driftingissä sunnuntaina

Uusimmat

Lisää aiheesta

Drifting