jokamiehenluokka 25.04.2016

Juha Perälä tuplavoittoon KUPLA-Kuhmuissa Kokemäellä

KUPLA-Kuhmut-kilpailuun ilmoittautui tänä vuonna ennätyksellinen määrä kilpailijoita, kaiken kaikkiaan 517. Kuva: Jani Tamminen

Juha Perälä hallitsi ylivoimaisesti viikonloppuna Kokemäellä järjestettyä KUPLA-Kuhmut-kilpailua.

18. KUPLA-Kuhmut ajettiin vaihtelevassa säässä kevätauringon hellyydessä, tuulen tuiverruksessa ja hetkellisessä lumisateessa. Kilpailun historian suurin osallistujamäärä takasi nopeatempoisen ja kovatasoisen kilpailun. Suomessa ainoana ajettavassa Kupla-luokassa oli mukana silmiä hivelevän kauniita kuplavolkkareita, jotka olivat toinen toistaan tehokkaampia. Juha Perälä KauhUA:sta ajoi luokan voittoon. Podiumilla olivat myös NoorUA/MK:n Henry Djakonowsky ja Lappajärven UA:n Janne Kuoppala.

Juha Perälä voitti myös sunnuntain yleisen luokan kilpailun suvereenisti. Kakkoseksi tuli VesUA:n Teppo Puttonen, joka on myös hallitseva Suomenmestari ja kolmanneksi maaliviivalle ehti Juha-Pekka Mattila HämUA:sta.

Naisten luokan paras oli Heini Mäkelä OrSUA:sta. Nuorten luokan ykköseksi kiirehti Panu Pöntynen LuuUA:sta ja papoista nopeimmin maaliviivalle ajoi Juha-Pekka Mattila.

Teksti: Kokemäen UA

Uusimmat

Lisää aiheesta