Ralli 12.02.2019

JOONAS HUOVINEN VALMIINA KOUVOLAAN

Huovinen hakee uutta alkua kauteen Kouvolasta. Kuva: Jarno Saari

Kauden avauskilpailussa Rovaniemellä ulosajoon keskeyttämään joutuneet joensuulaiset Joonas Huovinen ja Arto Romppanen lähtevät hakemaan parempaa suuntaa kaudelle Kouvolasta. Citroën C2 on laitettu nopealla tahdilla kuntoon.

Rovaniemen ajovirhe on analysoitu ja oppia siitä otettu. Uudella kalustolla kauteen lähtenyt kaksikko opiskelee vielä auton niksejä sekä nuotin osumista kohdilleen. – Varsinkin nopealla osuudella nuottia täytyy vielä tarkentaa ja treenata lisää, Huovinen pohtii.

Auto saatiin peltisepältä viime viikon lopulla takaisin, jonka jälkeen laitettiin tekniikka paikalleen. Onneksi selvittiin melko pienillä vahingoilla. Valitettavasti kilpailua edeltävänä viikonloppuna ei ehditty ajamaan testiä auton valmistuttua vasta nyt alkuviikolla. Yritetään vielä tässä viikon aikana käydä pienet testit ajamassa, jotta saadaan tsekattua auton toimivuus, Huovinen suunnittelee.

Tavoitteeksi kilpailuun Huovinen laittaa luokan keskikastiin sijoittumisen. SM3-luokassa on 15 kilpailijaa mukana Kouvolassa. Kilpailusta tulee varmasti tiukkaa, kun nuoret huimapäät ottavat mittaa toisistaan. Kilpailu starttaa perjantaina kello 19.01 Kouvolan raviradalta. Perjantaina on ohjelmassa yleisöerikoiskoe ja yksi metsäerikoiskoe pimeässä. Lauantaina kilpailu jatkuu viidellä erikoiskokeella ja maaliin ensimmäiset saapuvat iltapäivällä. Huovinen ja Romppanen starttaavat numerolla 39.

Teksti: Joonas Huovinen Rallying tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli