Rallicross 15.07.2016

Joni-Pekka ”Jonttu” Rajala NEZ-kisaan

Jussi-Petteri Leppihalme luovuttaa Mitsubishinsa Joni-Pekka Rajalan käyttöön Latvian NEZ-Rallycross-kilpailuun. Kuva: Tonygraphs

Rallicrossin EM-sarjassa kisaava Joni-Pekka Rajala hyppää kesätaukonsa aikana Mitsubishin penkille ja lähtee koittamaan vauhtiaan NEZ -Rallycross-sarjan osakilpailuun Latviaan 23.-24. heinäkuuta.

Joni-Pekka Rajala on nyt uusien haasteiden edessä. Latviassa ensi viikolla kisattava NEZ -Rallycross-sarjan kilpailu on uusi kokemus miehelle, joka on saavuttanut Suomessa lajin parissa jo  lähes kaiken.

Kun Rajalalle tarjoutui mahdollisuus osallistua kisaan Vaaranmaa Racingin Mitsubishi Mirage WRX:lla, ei hänen tarvinnut kauaa asiaa miettiä. Aikataulullisesti kilpailu sopii hyvin miehelle, sillä hänellä on nyt hyvää aikaa keskittyä koitokseen, kun EM-sarjassa on meneillään parhaillaan parin kuukauden tauko ennen seuraavaa kisaa, joka ajetaan 17.-18. syyskuuta Barcelonassa. Niinikään SM-sarjassakin vedetään happea ennen 20.8. ajettavaa Oulun kisaa, jolloin sarjassa Mitsubishilla kisaava Jussi-Petteri ”Juspe” Leppihalme jatkaa pisteiden metsästystä. Näin ollen hän pystyi lainaamaan menopeliään Rajalalle Latvian kilpailuun.

Mitsubishi Mirage WRX on Rajalalle tuttu auto, sillä hän on kehittänyt autoa yhteistyössä Vaaranmaa Racingin kanssa.

Lisätietoa:
Rajalamotorsport.com
Facebook.com/rajalamotorsport
Vaaranmaaracing.fi
Facebook.com/vaaranmaaracing

Teksti: Rajala Motorsport Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Joni-Pekka Rajala Beetlellä rallicrossin EM-sarjaan – nähdään myös Autokrossissa

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross