jokamiehenluokka 09.06.2017

Jokkiksessa jaetaan viikonloppuna kolmen luokan SM-mitalit

Viikonloppuna pääsee jännittämään jokkiksen SM-taistoja Tampereelle. Kuva: Linda Klemola

Tulevana viikonloppuna 10.-11.6.2017 Tampereen Kaanaassa ajetaan kolmesta eri jokamiesluokan suomenmestaruudesta, kun Lempäälän Urheiluautoilijoiden järjestämässä JM SM TAKK (Tampereen Aikuiskoulutuskeskus) Nu Na EVK  -kilpailussa nuoret, naiset sekä etuveto- ja kardaanikuljettajat mittelevät taitojaan. Kaikkien luokkien karsinnat lauantaina ja finaalit sunnuntaina.

Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 253 kilpailijaa, joista 72 on naisia, 66 nuoria ja 115 EVK-luokan kuljettajaa. Muutama peruutus sekä jälki-ilmoittautuminen on tullut, joten odotettavissa on noin 250 kilpailijaa kokonaisuudessaan.

Kilpailu ajetaan Tampereella, Kaanaa Centerissä. Kilpailu alkaa sekä lauantaina että sunnuntaina kello 10:00. Pääsylippu 30€ / koko viikonlopulta ja se sisältää varikon, alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Majoituslippu 30€ / matkailuauto/vaunu/telttapaikka koko viikonloppu.

Lisätietoja kilpailun omilta verkkosivuilta: www.takkjmsmnunaevk.net

Lempäälän urheiluautoilijat ry toivottaa katsojat tervetulleiksi viettämään vauhdikasta viikonloppua jokkiksen pariin Kaanaaseen.

>Teksti: Juho Ketonen, Kilpailun tiedottaja / Lempäälän urheiluautoilijat ry

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka