jokamiehenluokka 16.08.2018

Jokamiehenluokan JM SM-Liiga ajetaan viikonloppuna Oulussa

Jokkiksen SM-mitaleista taistellaan viikonloppuna. Kuva: Jokkisgalleria

Autourheilun jokamiehenluokan joukkueiden SM-kilpailu eli JM SM-Liiga ajetaan ensi viikonloppuna Oulun OuluZone-moottoriurheilukeskuksessa. Lauantaina 18.8. väännetään tiukasti jatkopaikoista seuraavalle päivälle. Sunnuntain lähdöissä ratkaistaan lopullisesti SM-mitalit. Liminkalaisen Lakeuden Urheiluautoilijoiden järjestämä Ramirent JM SM-Liiga starttaa lauantaina klo 12.00 ja sunnuntaina klo 10.00.

JM Liiga on jokamiehenluokan kilpailumuoto, joka ajetaan joukkueina. SM-mitaleista taistellaan nyt ensimmäistä kertaa Pohjois-Suomen kisa-areenoilla. Joukkueessa voi olla minimissään viisi ja maksimissaan kymmenen kuljettajaa. Tänä vuonna mukana on 18 kovatasoista joukkuetta ympäri Suomen. Kuljettajien joukossa on mm. meriittejä eri autourheilulajeissa keränneet Juha Rytkönen ja Joni-Pekka Rajala, sekä tämän vuoden jokkiksen Suomen mestari Juha-Pekka Mattila.

Noin 35 kilometriä Oulun keskustasta Kuusamon suuntaan sijaitsevan OuluZonen rata muodostuu enimmäkseen asfalttipinnasta, mutta mukana on myös yksi soraosuus.

Yleisölippujen hinnat ovat lauantaille 15 euroa ja sunnuntaille 20 euroa. Molempien päivien yhteislippu maksaa 30 euroa. Kisapaikalla on myynnissä monipuolisesti ruokaa ja juomaa. Kilpailun järjestelyistä vastaava Lakeuden Urheiluautoilijat ry sekä OTP Travel järjestävät myös edullisia bussikuljetuksia Oulusta kisapaikalle ja takaisin.

Aikataulut löytyvät järjestävän seuran nettisivuilta: www.lakeudenurheiluautoilijat.fi.

Teksti: Ramirent JM SM-Liiga 2018 tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka