Speedway 19.04.2019

Jesse Mustoselta jälleen hyvä suoritus – Dackarna voitti B-finaalin

Jesse Mustonen ajoi hyvän viikonlopun Vetlandassa. Kuva: Must One's Racing Team

Vetlandan joukkue-cup jatkui tänään B- ja A-finaaleilla. Jesse Mustosen edustama Dackarna ajoi B-finaalissa ja voitti tiukan kilpailun uusintaerän jälkeen. Näin Dackarnan loppusijoitus cupissa oli viides.

Mustosen vahva vire jatkui tänään. Neljästä erästä kertyi kahden erävoiton myötä kahdeksan pistettä. Kierros kierrokselta miehen vauhti ja suoritusvarmuus kasvaa. Suunta on oikea ja syystäkin varkautelainen on tyytyväinen tällä hetkellä.

– Hyvä kisa oli tänään. Totta kai oli hienoa, että saatiin puristettua voitto uusintaerän jälkeen. Tiukille taas meni, kommentoi Mustonen.

– Omaan ajoon olen tyytyväinen. Kaksi erävoittoa lämmittää mieltä. Ensimmäisessä erässäkin hyppäsin startista hyvin liikkeelle, mutta sitten eka kurvissa joku kaatui ja uusinta ei sitten niin hyvin mennytkään. Kolmannessa erässä ajoin taas ritsaan ja jouduin sanktiona takamatkalle. Yhden kuskin sain ohitettua.

– Kokonaisuutena tämä oli hyvä viikonloppu. Sain ajaa kaksi täyttä kisaa. Koko ajan tekeminen paranee. Ilman omia hölmöilyjä pisteitä olisi varmasti tullut pari-kolme enemmän, mutta tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin, Mustonen toteaa.

Mustosen kausi jatkuu 27. huhtikuuta Kroatian Goricanissa ajettavalla speedwayn EM-karsintakilpailulla. Vapunpäivänä mies mittaa vauhtiaan Saksan Dingolfingissa kovatasoisessa maaradan kutsukilpailussa.

Vetlanda lag cup B-finaali:

1. Dackarna 39+3
Jesse Mustonen 8 (1,3,1,3)
2. Indianerna 39+F
3. Masarna 30
4. Vargarna 12

Teksti: Tomi Nevanperä, Must One’s Racing Team

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway