Maarata 08.06.2016

Jesse Mustoselle villikortti Forssan MM-finaaliin

Jesse Mustonen. Kuva Must One’s Racing Team.

Suomen Moottoriliitto on nimennyt varkautelaisen Jesse Mustosen villinkortin kuljettajaksi Forssassa 27. elokuuta ajettavaan kauden kolmanteen maaradan MM-finaaliin. Alkukaudesta kovassa iskussa ollut nuori savolainen maarataässä säväytti maaratamaailmaa ajamalla viime viikonloppuna kolmanneksi MM-karsinnassa.

– Mahtavaa, että pääsee ajamaan kotiyleisön edessä maailman kovimmassa maaratakilpailussa. Edellinen kilpailu Forssan Pilvenmäellä oli joukkue MM-finaali 2014 ja siinä onnistuin hyvin. Luottavaisena voi kisaan lähteä, kommentoi Jesse.

– Alkukausi on onnistunut erinomaisesti, joten nyt on hyvä fiilis. Forssassa kaikki on mahdollista. Pääsy semifinaalieriin on jo kova haaste, vastassa on maailman parhaat kuljettajat. Mutta sinne tavoitellaan, jatkaa Jesse.

Forssan kilpailun varamiehenä ajaa paikkakunnan oma tähti Aarni Heikkilä. Kilpailun toinen varamies on suomalaisella lisenssillä ajava Saksan Klaus-Peter Gerdemann.

Ennen Forssan MM-kilpailua voi Jessen ja muiden maaratagladiaattoreiden vauhtia ihailla tulevana perjantai-iltana Tampereella Teivon raviradalla ajettavassa kilpailussa. Vauhtiviikonloppu jatkuu lauantaina Kauhajoella, jossa ratkotaan SM-mitalien kohtalo.

Teksti Tomi Nevanperä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Maarata