Maarata 04.11.2018

Jesse Mustonen maaradan MM-sarjaan kaudelle 2019

Jesse Mustonen ajaa maaradan MM-sarjaa myös kaudella 2019. Kuva: Tomi Nevanperä / Must One's Racing Team

Varkautelainen Must One’s Racing Team sai hienoja uutisia, kun moottoripyöräurheilun kattojärjestö FIM nimesi Jesse Mustosen maaradan MM-sarjaan ensi kaudeksi.

– Mahtava juttu, että FIM myönsi paikan ensi kaudeksi. Olen osoittanut, että kuulun MM-tasolle, toteaa Jesse tyytyväisenä.

– Aika luottavainen olin, että saan paikan MM-sarjaan. Viime kauden alku oli vahva ja ajoin MM-avauksessa neljänneksi. Ehdin osoittaa tasoni ennen kuin tuli Bielefeldin onnettomuus ja kausi jäi kesken, Jesse kommentoi.

Jesse on toipunut pahasta onnettomuudesta ja valmistautuminen kauteen 2019 on täydessä käynnissä.

– Onnettomuuden jälkeen kun tiesi, että elossa ollaan ja kilpaura jatkuu, niin katse suunnattiin heti ensi kauteen. Nälkää on enemmän kuin koskaan, toteaa Jesse jämäkästi.

– Valmistautuminen on hyvässä vauhdissa. Monta viikkoa on voinut treenata normaalisti, käydä lenkillä ja kuntoilla monipuolisesti. Kalustoa on rakennettu tulevaan kauteen, fiilis on hyvä ja luottavainen, jatkaa Jesse.

– MM-sarjasta lähdetään hakemaan podiumpaikkoja ja ei se MM-mitalikaan mahdoton ole. Kaiken pitää sujua, mutta tehdään asiat niin hyvin, että sujuu, toteaa Jesse päättäväisesti.

Teksti: Tomi Nevanperä, Must One’s Racing Team

Uusimmat

Lisää aiheesta

Maarata