Motocross 01.05.2016

Jere Haavisto: “Nyt saatiin taas lisää itseluottamusta”

Jere Haavisto sijoittui Latvian osakilpailun yhteistuloksissa sijalle 14.

142 DYNASET Husqvarna -kuljettaja Jere Haavisto ajoi tänä viikonloppuna motocrossin EM-sarjan toisen osakilpailun Latvian Kegumsissa sijoittuen EMX250-luokan yhteistuloksissa sijalle 14.

Lauantaina Latviassa ajetuissa motocrossin EM-sarjan EMX250-luokan vapaissa harjoituksissa Haavisto oli oman ryhmänsä viides ja heti perään ajetussa aika-ajossa hän sijottui yhdeksänneksi. Eriin Haavisto pääsi valitsemaan lähtöpaikakseen 18. Lauantaina ajetussa ensimmäisessä erässä nuorukainen oli lähdön jälkeen 16., mutta nousi kilpailun edetessä jo sijalle 11. kunnes teki pienen ajovirheen ja tippui muutaman sijan ollen maalissa 15.

Sunnuntaina vuorossa oli toinen erä, jossa Haavisto lähti taittamaan matkaa lähdön jälkeen lauantain tapaan sijalla 16. Erän aikana Tampereen Motocrossin kuljettaja nousi kolmanneksitoista.

– Nyt saatiin taas lisää itseluottamusta ja tiedän, että vauhtini riittää jopa viiden parhaan joukkoon, kunhan aika-ajo ja sitä kautta lähtö onnistuu paremmin. Nyt treenataan viikko ja suunnataan seuraavaksi Saksan EM-osakilpailuun.

Kokonaiskilpailussa Haavisto oli 14. ja EM-sarjassa nousi sijalle 19. Seuraaksi Haavistolla on ohjelmassa EM-sarjan kolmas osakilpailu Saksassa.

Teksti ja kuva: Jere Haavisto tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta