Ralli 12.02.2019

JERE ÄMMÄLÄ TÄHTÄÄ VOITTOTAISTOON SM O.K. AUTO RALLISSA

Jere Ämmälän kartturina toimii Matias Peippo. Kuva: Toni Ruotsalainen Photography

Jere Ämmälän kilpailukausi jatkuu lauantaina 16.2. SM O.K. Auto Rallin merkeissä. Kyseessä on Rallin Suomen Juoniorimestaruussarjan kauden toinen osakilpailu, jonne Ämmälä lähtee yhdessä kartturinsa Matias Peipon kanssa voitto mielessä.

– Kauden avauskisasta jäi paljon parannettavaa. Vähäinen kokemus uuden säännön pyörään näkyi ja taisi takaraivossa painaa myös syksyinen kaato Rantarallissa, Ämmälä pohti kauden avauskilpailua Iisalmessa.

Viime sunnuntaina Ämmälä haki tuntumaa testikilpailusta joka ajettiin varsin vetisissä olosuhteissa.Kilpailu oli vaikea, pitoa ei ollut juuri lainkaan joten ajo meni roiskimiseksi. Tiestökin oli sen verran huonossa kunnossa, että viimeinen erikoiskoe jouduttiin perumaan.

– Tyytyväinen tähän suoritukseen ei voi olla, joten yritetään kisaviikolla päästä vielä hakemaan tuntumaa. Kouvolassa on perinteisesti ollut isohkoa ja vauhdikasta tietä joka sopii autollemme paremmin kuin pikkutiet joten hyvillä mielin voidaan lähteä saalistamaan voittoa, Ämmälä päättää.

Kouvolan kisaan Ämmälä ja Peippo starttaavat numerolla 93.

Seuraa menoa Facebookissa: J.Ämmälä Racing

Teksti: Teemu Varjo

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli