Enduro 13.07.2018

Jatkaako maailmanmestari Remes dominointia kesäkauden avauksessa Hollolassa?

Eero Remes. Kuva: ABC Communication

Enduron SM-sarjan ensimmäinen kesäkilpailu ajetaan lauantaina Hollolassa. Mukana on maailmanmestari Eero Remeksen lisäksi laaja kattaus Suomen huippuja.

Salpausselän Moottorikerhon isännöimässä kauden neljännessä osakilpailussa ajetaan kolme maastokoetta.

Kilpailussa ovat mukana luokat A1, A2, A3, B1, B2, B3, C1, C2, C3, D, V40, V50, V60 ja Classic. Yhteensä lauantaina Hollolan maastoja kiertää 169 kilpailijaa.

Talvikauden jälkeen Antti Hänninen johtaa E1-luokkaa 61 pisteellä, mutta tasapistein toisella sijalla on Lari Jukola. Eemil Helander on kolmantena 42 pisteellä. Saman pistemäärän on kerännyt myös enduron MM-sarjan Youth-luokassa kisaava Hugo Svärd.

Myös E2-luokassa nähdään kansainvälistä väriä, kun enduron kaksinkertainen maailmanmestari, tällä hetkellä E2- ja EnduroGP-luokan MM-pisteissä kolmantena oleva Eero Remes starttaa Hollolaan ylivoimaisessa pistejohdossa. Mies on napannut voitot kaikista kolmesta edellisestä osakilpailusta ja pitää luokkaa nimissään 75 pisteellä. Toisena on 49 pistettä kerännyt Jiri Leino ja kolmantena 40 pisteellään on tuore SuperEnduron Suomen mestari Eemil Pohjola, joka on osallistunut vain kahteen SM-osakilpailuun.

E3-luokan pistejohdossa kesäkauden avaukseen lähtee 65 pistettä kerännyt Toni Eriksson. Toisena on 50 pisteellään Aleksi Jukola ja kolmantena Henri Himmanen 49 pisteellään.

Lauantain kilpailu starttaa klo 09 Hollolan Matkakeitaalta.

Lähtöluettelo
Kilpailun käsiohjelma

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro