Ralli 15.06.2016

Jarospeed jatkaa Hondan kehitystyötä kesäkaudella

Kesäkauden ensimmäinen Ralli SM-osakilpailu päättyi Jaro Kinnusen osalta keskeytykseen luokan viidenneltä sijalta teknisen ongelman vuoksi. Kuva: Jarno Saari

Viime viikonvaihteessa ajettu kesäkauden ensimmäinen Ralli SM-osakilpailu päättyi Jaro Kinnusen osalta keskeytykseen luokan viidenneltä sijalta teknisen ongelman vuoksi. Tämän kesän aikana Jarospeed-tiimi jatkaa rakentamansa Honda Civicin kehitystyötä.

Sastamalan ja Huittisten alueella ajettu Enset Oy SM-ralli sai kuljettajilta kosolti kiitosta yhdeksän erikoiskokeen vaativasta reitistä.

– Pääsin nauttimaan vain noin puolet kisasta eli neljä pätkää, mutta reitti oli erittäin hieno ja kisassa oli hyvät järjestelyt. Toivottavasti alueen seurat järjestävät samanlaisen kisan jatkossakin, Jaro kiittelee.

– Meidän osalta ralli lähti kohtalaisesti käyntiin, ajo sujui ja EK-ajatkaan eivät olleet katastrofeja, vaikka parannettavaa auton kanssa on vielä reilusti. Ny painimme koko pitkän kesän, että saadaan vauhtia lisää.

Jaro Kinnunen myöntää, että kuskin suorituksessa oli paljon hyvääkin, mutta vähäiset treenikilometrit aiheuttivat epätasaisia suorituksia pätkän sisällä:

– Välillä meni oikein hyvin, mutta sitten oli huonoja osuuksia. Lisää treeniä vaan. Michelinin uudet renkaat tuntuivat toimivan erittäin hyvin. Pitoa oli joka tilanteessa ja auto käyttäytyi rauhallisesti.

– Valitettavasti autostamme hajosi perävälitys EK4:lla. Se alkoi pitää ääntä jo aikaisemmin, mutta päätin jatkaa matkaa. Tällä kertaa kisamme jäi harmittavasti kesken, mutta eiköhän viimeistään Turun SM-rallissa olla viivalla taas entistä parempina!

Teksti: Jarno Saari

Jaro Kinnunen valmiina kesän ensimmäiseen SM-ralliin

Jaro Kinnunen fiilisteli vajaatehoisella autolla neljänneksi

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli