jokamiehenluokka 09.08.2016

Viikonlopun jokkiksen SM-kilpailun valmistautuminen kiihkeimmillään

Ensi viikonloppuna Oulaisissa Irvan moottoriradalla ajetaan jokamiesluokan naisten ja nuorten Suomen mestaruuksista sekä senioreiden kesämestaruudesta Kaskiminerals Oy JM SM-kisassa.

Kilpailuun on ilmoittautunut kaikkiaan 155 kuljettajaa, joista 70 ajaa naisissa, 52 nuorissa ja loput senioriluokassa. He kilpailevat yhteisarvoltaan noin 20 000 euron palkinnoista.

Kilpailuun valmistautuminen on kiihkeimmillään. Talkoita on tehty lähes jokaisena arki-iltana viime viikkojen ajan ja järjestelytoimikunta on kokoontunut noin kerran viikossa. Itse kilparata on valmis, mutta oheisrakennusten siivous ja kunnostus, toimistotyöt ja alueen siisitiminen ovat parhaillaan käynnissä. Parhaillaan pysytetään tarvittavia “lisärakennuksia” teltoista. Se on iso operaatio, jota hankaloittaa vielä kovaksi yltynyt tuuli.

DSC_0961

Lähes kaikki työ tehdään talkoilla ja kisaa sponsoroivien yritysten koneilla/tuella.

Kilpailu alkaa lauantaina klo 11 ja sunnuntaina klo 10. Lauantaina ajetaan senioriluokka kokonaan sekä nuorten ja naisten alkuerät ja ensimmäiset keräilyt.

OuMK/UA:n SM-nettisivut löytyvät osoitteesta: http://www.oumkua.com/sm2016.php

Kaskiminerals JM SM löytyy Facebookista: https://www.facebook.com/Kaskiminerals-Oy-JM-SM-nuoret-ja-naiset-sek%C3%A4-seniorit-2016-Irvassa-446411948883261/

Teksti: Anne Mattila

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka