Rallisprint 02.04.2019

Japan Motors Cupiin lähes sata kilpailijaa – ilmoittautumista jatkettu lisämääräyksellä 23. huhtikuuta saakka

Kari Tasanko vauhdissa Hämeenlinnan asfalttisprintissä vuonna 2013. Kuva: Jani Kekoni

Autourheilun Kansallisen Keskusliitto AKK-Motorsport ry:n viralliseen asfalttisprint Cup -mestaruussarjaan eli Japan Motors Cupiin ilmoittautui määräaikaan mennessä 93 kilpailijaa, joka tarkoittaa sitä, että viiden viikon päästä Kauhavan LSK Business Parkissa ajetaan Rallisprintin SM-sarjan kolmannen osakilpailun lisäksi myös kaksi kahdeksasta Japan Motors Cupin kilpailusta.

Promoottori Mika Myllylä on tyytyväinen kilpailijoiden määrään ja siihen, että kilpailijoiden yhteydenotot ovat pitäneet hänet kiireisenä.

– 93 kilpailijaa kertoo sen, että Autourheilun Kansallisen Keskusliiton alaiselle asfalttisprint Cup -sarjalle on edelleen tilausta. Koska toivomme, että vielä muutamiin luokkiin saataisiin muutama kilpailija lisää, niin olemme päättäneet jatkaa ilmoittautumista 23. huhtikuuta saakka. Näin haluamme tarjota tasapuoliset mahdollisuudet kilpailijoille ajaa sarjamme mahtavista palkinnoista, kuten Skoda Fabia henkilöautosta. Tiedämme, että uusia autoja on vielä rakenteilla ja näin haluamme kannustaa niiden valmistumista, Myllylä kertoo.

– Sarjassamme voi usea kuljettaja ajaa samalla autolla, joten nyt olisi oivallinen tilaisuus vaikkapa haastaa rakas kilpakumppani katuradoille näyttämään taitojaan ja samalla nautiskelemaan Suomen kesästä mitä mahtavimmassa seurassa. Olen itse vuodesta 1999 lähtien erinomaisesti viihtynyt kesien asfalttisprint-kilpailuissa niin kilpailijana, katsojana kuin sarjajärjestäjänä, eikä tämäkään vuosi tule olemaan poikkeus. Koska olemme kolmella viikolla jatkaneet ilmoittautumista, niin nyt sinulla on vielä erinomainen mahdollisuus startata vauhtisarjaamme mukaan, kilpailijoiden yhdyshenkilö Erkki Koskelo jatkaa.

Osakilpailuviikonloput televisioidaan Alfa-TV ja C More TV -kanavilla. Lisäksi samat koostelähetykset ovat nähtävissä YouTubessa TV:n ensiesityksen jälkeen.

Katso lisätietoja, kuten sarjamme säännöt osoitteesta www.japanmotorscup.fi ja ilmoittaudu mukaan AKK:n KiTi-järjestelmässä osoitteessa www.autourheilu.fi.

Teksti: Jani Kekoni

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint