Rallisprint 05.01.2019

Japan Motors Cup -asfalttisarjan ensimmäiset osakilpailut toukokuun toisena viikonloppuna

Japan Motors Cup -asfalttisprinttisarja keräsi mukavasti osallistujia ilmoittautumislistaan. Kuva: Jani Kekoni

Kesällä asfaltilla ajettava kahdeksan osakilpailun mittainen Japan Motors Cup -asfalttisprintsarjan ennakkoilmoittautuminen päättyi vuodenvaihteeseen ja tuloksena oli erinomaiset 59 ilmoittautunutta. Tämä takaa erinomaiset lähtökohdat vauhtisarjan toteutumiselle.

Kaikkien ennakkoilmoittautuneiden kesken sarjapromoottori Mika Myllylä ja sarjan PR-toiminnasta vastaava Jani Kekoni arpoivat AVON -kilparengassarjapalkinnon. Mallusjoella Japan Motors Oy:n toimitiloissa suoritetussa arvonnassa Marko Sinivuoren nimi nousi palkintopokaalissa olleista nimiliuskoista, ja näin ollen Toyota Starletilla kilpaileva Joensuun Urheiluautoilijoita edustava kuljettaja pääsee ruopaisemaan uusilla kilparenkailla, kun lumet valtakunnastamme sulavat.

– Ilmoittautuneiden määrä oli positiivinen yllätys, varsinkin kun useissa luokissa on jo nyt kilpailijoita enemmän kuin osasimme odottaa. Näin ollen meillä on tulossa mitä mainioin kilpasarja, kun asfalttisprintkausi toukokuussa Kauhavalta käynnistyy, promoottori Mika Myllylä kommentoi.

– Tiedossa on, että useita autoja on rakenteilla. Vielä kun saadaan aktivoitua edellisvuosien kilpailijat sekä toivotettua tervetulleeksi kaikki uudet, niin uskoisin, että lopullinen kilpailijamäärä tulee olemaan tavoitteidemme mukainen, eli 100-110. Normaali ilmoittautuminen on avoinna maaliskuun viimeiseen päivään saakka, joten aikaa on hyvin rakennella kilpailukalustoa kuntoon ja sen jälkeen lähteä ajamaan niin cup-voittajan tittelistä, kuin ennen kaikkea sarjamme pääpalkinnosta, eli Skoda Fabia -henkilöautosta, kilpailijoiden yhdyshenkilö Erkki Koskelo jatkaa.

Teksti: Jani Kekoni

Japan Motors Cupin voittajalle uusi Skoda Fabia

Japan Motors Cup asfalttisprintsarjassa pääpalkintona henkilöauto – Cup-arvosta kilpaillaan vuoden tauon jälkeen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallisprint