Ralli 29.09.2018

Jani Luhtaniemen kausi päättyi ulosajoon

Jani Luhtaniemi. Kuva: Tonigraphs/Toni Ollikainen

Isoin odotuksin kauden päätösosakilpailuun lähtenyt tuusulalainen Jani Luhtaniemi joutui pettymään, kun kisa päättyi ulosajoon lauantaiaamun ensimmäisellä erikoiskokeella.

– Aamun eka pätkä oli tosi nopea. Tultiin oikeeseen mutkaan, auto spinnasi nypyn yli ja nopeasta vauhdista valui sisäpenkkaan. Siinä ei sitten ollut enää mitään tehtävissä. Auton keula otti kipeää aika paljon ja kisa päättyi siihen, kertasi Luhtaniemi tapahtumia.

Ennen keskeytystään Ford Motorcraft Rally Teamia edustava Jani Luhtaniemi oli kartturinsa Juha-Pekka Jauhiaisen kanssa SM3-luokan tuloksissa viidentenä. Vaikka perjantaina ajetut erikoiskokeet eivät sujuneetkaan ihan suunnitelmien mukaan, oli tavoitteeksi asetettu sijoitus kolmen joukossa vielä lauantain hyvällä ajolla ja tuurilla saavutettavissa.

– Perjantain yleisöerikoiskokeella nukuttiin vähän lähdössä, ja menetettiin siinä muutama sekunti. Seuraavalla pätkällä väärä rengasvalinta vaikeutti menoa. Lauantaina päätettiin laittaa kaikki peliin, ettei podiumpaikka jäisi ainakaan yrityksestä kiinni. Harmittaa tosi paljon päättää kausi keskeytykseen!

Toista kauttaan Ralli SM -sarjassa ajavan Jani Luhtaniemen kausi on sisältänyt sekä onnistumisia että pettymyksiä. Kauden päättyessä on aika kiittää lähipiiriä:

– Iso kiitos kaudesta tiimille, yhteistyökumppaneille sekä perheelle!

Teksti: Jani Luhtaniemen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli