Ralli 01.03.2016

Jämsä valmiina JMK-Ralliin

Jämsässä järjestetään tulevana lauantaina JMK-Ralli, johon on ilmoittautunut runsas määrä kilpailijoita.

– Ennakkotunnelmat Jämsässä JMK-Rallin suhteen ovat loistavat. Kilpailijoita ilmoittautui erittäin runsas määrä, yhteensä 218 kilpailijaparia. Se on todella kiitettävä määrä nykypäivänä, kilpailunjohtaja Juha Pummila iloitsee.

Runsas ilmoittautuneiden määrä on lisännyt järjestäjien panostusta viimeisen viikon kisajärjestelyihin.

– Haluamme tarjota kilpailijoille mahdollisimman nautittavan tiestön kilpailun aamuna. Reittijohtaja on tehnyt suunnitelmat teiden karhuamiseksi alusterällä loppuviikolla ja tiestö aurataan kilpailuna aamuyön tunteina tarpeen vaatiessa, Pummila kertoo.

Tapahtuma-alue yleisöerikoiskokeineen tarjoaa katsojalle paljon. Huoltoparkki, kilpailukeskus, kilpailun maali ja yleisöerikoiskoe ovat hyvin tiiviillä alueella, alle kilometrin kävelyllä tavoittaa kaikki. Kiinnostusta on herättänyt myös ylimääräinen ohjelma kilpailun ohessa, Crazy Mike ja Duudsonien Jarppi ovat vierailevina tähtinä mukana ja tarjoavat yllätyksiä yleisölle ja kilpailijoillekin.

Myös Ralliradio pauhaa 98,5 MHz kilpailupäivänä, sen myötä saa tuoreimmat tunnelmat kilpailun kulusta ja eetterissä on luvassa mielenkiintoisia haastatteluja kilpailun tiimellyksessä.

– Kilpailun reitti tarjoaa varmasti kilpailijoille kaikkea mahdollista, he pääsevät maailman arvostetuimmille rallibaanoille talviaikaan kisailemaan. Ratamestari muistuttaa, että jokaisen suoran päässä on mutka, mutta reitiltä löytyy osuuksia, jossa suoraa ei tule parin kilometrin aikana lainkaan. Haastetta siis löytyy. Rallimme järjestelyt ovat sujuneet hyvin tähän asti ja isopeukku järjestelytoimikunnalle tästä. Loppusuora järjestelyissä viimeisen viikon osalta ja kaikki on valmiina H-hetkeen 5.3., Pummila kiittää ja toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraamaan Jämsän Metalli ja Kuljetus -rallia Jämsään lauantaina 5.3. muistuttaen, että katsojien on hyvä varautua pitkävartisilla saappailla ja kilpailijoiden tulisi ottaa lumilapiot autoihin mukaan.

Lisätietoa tapahtumasta

Tapahtuman Facebooksivut

Lähde: Iina Martikainen / JMK-Rallin tiedottaja

 

Uusimmat

Lisää aiheesta