Motocross 13.06.2017

Jami Niemelän kilpailukausi pakettiin Iisalmessa

Jami Niemelän kausi keskeytyi yllättäen loukkaantumiseen. Kuva: Team CrossiBlogi

Jami Niemelä loukkasi Iisalmen Motocross Liigan kilpailussa polvensa ja joutuu nyt leikkauspöydälle. Operaatio katkaisee nuorukaisen kauden.

Iisalmessa ajettiin Motocross Liigan kilpailu 11.6.2017. CrossiBlogi-tiimin kuljettaja Jami Niemelä osallistui MX125-luokkaan.

Niemelän kilpailu jäi valitettavan lyhyeksi, kun jo aamun aika-ajossa nuorukainen loukkasi polvensa ja joutui keskeyttämään päivän. Nopealla kierroksella Niemelän tullessa toiseksi viimeiseen kurviin, sisäkurvin puoleinen jalkatappi osui uran reunaan ja pyörän vauhti tökkäsi siihen. Tilanteessa Niemelän jalka irtosi tapilta ja vääntyi sillä seurauksella, että polvilumpio lähti pois paikaltaan. Koska kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, tiesi Niemelä miten toimia ja sai lumpion paikalleen ja siten minimoitua vahingon.

Tänään tiistaina Niemelä kävi näyttämässä polvea Pohjola Sairaalan polvilääkärille ja päätös oli, että polvi leikataan ensi viikolla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Niemelän kilpailukausi on tässä kohdassa valmis.

– Harmittaa ihan kamalasti, että kausi jää näin kesken. Nyt keskitetään kaikki energia polven kuntoutukseen ja 2018 kaudella tullaan entistä vahvempana takaisin, Niemelä kertoi lääkärikäynnin jälkeen.

Teksti: CrossiBlogi tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross