Jäärata-ajo 17.01.2017

Jääradan SM-sarja vauhtiin Jalasjärveltä

Autojen jääradan SM-sarjaan on kaudelle 2017 suunniteltu neljä osakilpailua. Kuva: Vesa Rauhala

Autojen jääradan SM-sarjan ensimmäinen osakilpailu kaasutellaan 4.2. Jalasjärvellä. Sarjassa on tällä kaudella neljä osakilpailua. SM-arvo myönnetään viidelle luokalle kilpailijamäärästä riippuen.

SM-arvo myönnetään, jos ensimmäisen osakilpailun ensimmäisessä alkuerässä on vähintään kymmenen kilpailijaa. Muussa tapauksessa ajetaan Cup-arvosta. Mukana on viime kausien tapaan luokat kaksivetoisille vakio- ja erikoisliukueste-renkaille. Neliveto-laitteet ajavat myös vakioliukueste-renkailla, mutta järjestäjällä on myös mahdollisuus järjestää nelikoille luokka erikoisliukuesteille. V1600-autoille sekä kaksivetoisille ralliautoille vakioliukuesteillä myönnetään myös SM-arvo, mikäli kriteerit täyttyvät.

Ilmoittautuminen Jalasjärvelle päättyy 30.1. klo 23.59. Kilpailijoiden on huomioitava, että saadakseen SM-pisteistä, on ilmoittauduttava sarjaan erikseen. Sarjaan ilmoittautuminen on maksuton.

Jään paksuus Jalasjärvellä tammikuun toisella viikolla on hyvä, mutta tietenkin mahdolliset säävaihtelut tekevät asiasta vaikeamman.

SM-sarjan osakilpailut 2017 ovat: 4.2. Jalasjärvi, 11.2. Ikaalinen, 18.2. Paltamo, 18.3. Kuusamo.

JaMoKen järjestämä kilpailu ajetaan Hirvijärven jäällä osoitteessa Alavallintie 339 Jalasjärvi.

Teksti ja kuva: Vesa Rauhala

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jäärata-ajo