Jäärata-ajo 15.02.2017

JääRadalle.com Pukkilan päivämäärä muuttuu

Pukkilassa Kanteleringin rata ei valitettavasti ole nyt siinä kunnossa, että JääRadalle.com-tapahtuma voitaisiin pitää tulevana lauantaina 18.2. Liian lämmin keli on tällä viikolla sulattanut rataa ja järjestäjää toivoo, että ensi viikon pakkastilanne korjaa rataa parempaan iskuun.

Näin ollen RADALLE.com JÄÄratapäivä Pukkilan Kanteleringillä ajetaan 25.2.2017!.

Tapahtuma alkaa kello 11:00 tarkkaan ja päristely päättyy kello 17:00 illalla. 

Vapaaehtoinen ajanotto on käynnissä koko päivän, joten nyt on sauma testata myös omia ajotaitoja kelloa vastaan. Ajanoton hinta koko päiväksi on 20€.

Osoite:
Kirkkotie 401
Pukkila

Kello 11.00-17.00, ajavat autot, prätkät, crosskartit yms. Saapukaa paikalle jo kello 10:00 alkaen, jotta saadaan hoidettua katsastukset yms. ajoissa. 

Meluraja: 110Db

Lisäksi radalla ajavien ajoneuvojen alla TULEE olla koko auton peittävä peite. Tämän lisäksi tulee löytyä öljyvahinkojen torjumiseen tarkoitettu imeytysmatto (näitä saa mm. Motonetistä). Mitään huoltotoimenpiteitä EI saa tehdä lähdönjärjestelyalueella! Nämä ohjeet suoraan ratahenkilökunnalta ja näitä PITÄÄ noudattaa!

Muistetaanhan, että kun liikutaan tapahtuma-alueelle ja sieltä pois, niin ajellaan rauhallisesti ja turvallisesti koko matka kotoa radalle ja takaisin. Tapahtumassa saa päästellä höyryjä, mutta katuliikenteessä EI!

2,5 km pitkä rata on pääsääntöisesti “Osallistu Omalla Autolla” -vuoroja täynnä, mutta sinne on varattu omat vuorot myös moottoripyörille, mönkkäreille sekä crosskarteille.

Autoissa vaatimuksena on siviilirenkaat. Rata on tampattu ja jäädytetty pellolle, joten se ei tule kestämään henkilöautojen alla piikkirenkaita. Kevyissä kulkineissa, kuten crosskart, mp ja atv piikkirenkaat on sallittu.

Rata on erittäin leveä, siinä on vajaa 700 m pääsuora, radalta on aurattu pois kaikki kovat reunat ja vallit, joten siellä on erittäin turvallista ajaa omalla autolla, vaikkapa ihan kauppakassilla. Tämä rata on varmasti jääratakauden nopein ja hauskin rata.

Radan sääolosuhteita sekä niiden kehittymistä voit seurata radan Facebook-sivuilla.

Tervetuloa viihtymään!

Teksti ja kuva: Harri Kolehmainen / RADALLE.com Tuotanto

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jäärata-ajo