Jäärata-ajo 28.02.2017

JÄÄRADALLE.com ajettiin Aurinkoisessa Pukkilassa

Kauden toinen JÄÄRADALLE.com-tapahtuma järjestettiin Pukkilassa. Kuva: Teppo Laukkanen

Autojen jääratakauden kauden toinen tapahtuma ajettiin upeassa säässä Kanteleringillä viime lauantaina.

Keli suosi moottoriurheilu-faneja todenteolla menneenä lauantaina, kun RADALLE.com sekä SUTII Racingin kanssa yhteistyössä tehty kauden toinen JÄÄRADALLE.com -tapahtuma ajettiin Kanteleringillä. Aurinko paistoi, makkara tuoksui ja lumi pöllysi pitkin Pukkilan rataa. Katsastusmieskin sai nopeasti pyyhkäistä aamuhiekat silmistä, kun ratakansa huomasi auringon tulleen ja saapui radalle heti aamusta. Runsaan yleisön kerännyt päivä piti sisällään lukemattomia kierroksia ja isoa kulmaa radalla. 

SUTII Racingin kanssa yhteistyössä tehty päivä piti sisällään myös yleisölle mahdollisuuden kokeilla Crosskart-autoa. Muutama innokas radalle rohkeni mennä päästelemään tuolla pienellä paholaisella ja ilohan siitä pärähti ylimmilleen. iltapäivällä ajettu leikkimielinen JÄÄTIMEATTACK keräsi muutamat kuljettajat myös kokeilemaan taitojaan radalla. Kenne Sundström näytti todellista uhrautumista ja viimeiset metrit hän päräytti neliveto BMW:nsä kolmivetoisena yhden renkaan mennessä tyhjäksi. Yleisölle ja kanssakuljettajille myös Ville Hyytiäisen pieni mutta pippurinen kaksivetoinen Opel Corsa tuli yllättäjäksi harvinaisen nopeasta kierroksestaan.

JÄÄRADALLE.comsirkus siirtyykin nyt kohti pohjoista ja valmistautuu tulevaan viikonloppuun. JÄÄRADALLE.com viimeinen talvitapahtuma ajetaan tulevana lauantaina Ouluzonen moottoriurheilupyhätössä 4.3.2017. Tapahtumaa ja ohjelmaa rittää kaikille vauvasta vaariin päivän ajaksi, joten isosti Tervetuloa päristelemään! 

Lisätiedot tapahtumasta www.radalle.com/tapahtumat ja www.facebook.com/radallecom

Teksti: Radalle.com Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta