Enduro 27.01.2017

Italian MM-kuskit hakevat vauhtia Päitsiin Karkkilan endurosprintistä

Viime vuoden Karkkilan kilpailun nimiinsä vienyt Antti Hellsten nähdään lähtöviivalla myös huomenna lauantaina. Kuva: Karkkilan Moottorikerho

Huomenna lauantaina järjestetään Karkkilassa kansallinen endurosprintkilpailu, jonka lähtöluettelosta löytyy paitsi kovia suomalaisnimiä, myös varsin mielenkiintoisia vierailevia tähtiä.

Karkkilan Mansikin motocrossradan ympärillä nähdään huomenna lauantaina useita endurotähtiä, kun endurosprintin kansallinen kilpailu avaa kisakauden 2017. A2-luokassa kisaavat muun muassa Suomen enduron huiput Antti Hellsten, Toni Eriksson, Mika Barnes ja Joni Kaivolainen.

Mielenkiinto kohdistuu kuitenkin myös vieraileviin tähtiin, sillä luokkaan on ilmoittautunut italialainen MM-sarjasta tuttu kuljettaja Giacomo Redondi, joka on tullut Suomeen hakemaan vauhtia maaliskuun viimeisenä viikonloppuna ajettavaan Päijänteen Ympäriajoon, joka starttaa enduron MM-kauden 2017. Tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta, kun enduron MM-osakilpailu ajetaan Suomen lumisissa olosuhteissa, joten Etelä-Euroopan kuljettajat eivät turhaan hae nyt tuntumaa talvisiin olosuhteisiin Suomesta.

Redondin maanmies Davide Soreca on puolestaan starttaamassa A1-luokkaan, jossa hän saa vastaansa muun muassa Roni Kytösen, Lari Jukolan ja Hugo Svärdin.

Karkkilan endurosprint starttaa lauantaina klo 09, jolloin C- ja V50- ja V60-luokat ajavat kaksi kierrosta. Iltapäivällä ajavat A-, B- ja V40-luokat neljä kierrosta. Ensimmäinen starttaa reitille klo 12.30.

Parhaat katselupaikat löytyvät motocross-radan alueelta. Lähtö ja maali sijaitsevat kisakeskuksessa. 

Luokat
V60
V50
V40
C3
C2
C1
B3
B2
B1
A3
A2
A1

Lähtöluettelo

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro