Snowcross 10.12.2017

ISOC-sarjassa Pihlaja finaalin viimeinen, Hertén karsiutui finaalista

Aki Pihlaja joutui keskeyttämään finaalin jo heti alkupuolella. Kuva: Race One

Pro Lite -luokassa suomalaisten viikonloppu ei mennyt odotusten mukaan. Viktor Hertén karsiutui finaalista ja Aki PIhlaja jäi finaalin viimeiseksi. Tucker Hibbert jatkoi voittokulkuaan Pro luokassa.

Pro lite luokan ensimmäisessä alkuerässä Jacob Yurk vei erän nimiinsä takanaan Martin Moland ja Andrew Lindholm. Moland ja Lindholm kamppailivat koko erän ajan kakkossijasta, kunnes Moland kuittasi ohi ja kakkoseksi. Toisessa erässä Nisse Kjellstrom otti kärkipaikan, mutta joutui pian jättämään kisan kesken. Daniel Benham otti kärkipaikan ja piti sen ruutulipulle asti. Aki Pihlaja ajoi startista viidenneksi ja nousi erän aikana kakkoseksi. Ensimmäistä kauttaan Pro litessä ajava Hunter Patenaude ajoi erän kolmanneksi. Viktor Hertén oli erän kuudes. Kolmannessa alkuerässä Alexander Berglund otti holeshotin ja piti kärkipaikkaa lähes maaliin asti. Lopussa Max Taillefer ajoi Berglundin ohi ykköseksi ja Berglund oli erän kakkonen ja Tore Gustavson kolmas.

Toisella alkueräkierroksella Marcus Ogemar-Hellgren otti kärkipaikan startista, mutta pian Jacob Yurk ajoi kärkeen. Yurk piti kärkipaikan maaliin asti ja Marcus Ogemar-Hellgren ajoi toiseksi takanaan Aki Pihlaja. Toisessa erässä Zak Mason johti kisaa startista ruutulipulle. Nisse Kjellström ajoi toiseksi ja Evan Daudt kolmanneksi. Kolmannessa erässä Andrew Lindholm otti startin nimiinsä, mutta pian Daniel Benham ajoi kärkeen ja voittajana maaliin. Cole Cottew ajoi erän kakkoseksi takanaan Andrew Lindholm. Viktor Hertén ajoi erän neljänneksi.

Last chance erässä Nisse Kjellström lunasti voitolla finaalipaikan itselleen. Hertén ajoi erän kuudenneksi ja karsiutui finaalista. Myös Oskar Norum karsiutui finaalista erän kahdeksantena.

Finaalissa Daniel Benham vei startin nimiinsä ja sai pidettyä ykköspaikan maaliin asti. Voitto oli Benhamin toinen tällä kaudella. taistelu kakkossijasta oli tiukkaa. Martin Moland piti kakkospaikkaa finaalin alkukierrokset, kunnes Jacob Yurk löysi ohituspaikan ja nousi kakkossijalle. Martin Moland pääsi kuittaamaan vielä takaisin kakkospaikalle piti sijan ruutulipulle asti. York oli erän kolmas. Aki Pihlaja joutui keskeyttämään erän kisan alkupuolella.

Pro luokan alkuerissä Johan Lidman otti voiton ennen Lincoln Lemieuxia ja Adam Renheimia.

Katso kaikki tulokset täältä.

Teksti: Seriousriding.com

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross