Rata-ajo 03.05.2019

Intialainen Arjun Maini sopimukseen suomalaisen managerointiyritys e-ACE Internationalin kanssa

Arjun Maini. Kuva: e-ACE tiedotus

21-vuotias Intian Bangaloresta kotoisin oleva ja Haas F1 -tiimin kehityskuljettajana toimiva Arjun Maini on allekirjoittanut sopimuksen e-ACE Internationalin kanssa.

Arjun Maini, joka aiemmin tänä vuonna vahvisti aikomuksensa kilpailla LeMansin 24h kilpailussa sekä Euroopan LeMans-sarjassa, saa nyt tuekseen kasvavan suomalaisyrityksen, joka toimii kansainvälisesti ja jolla on todistettavasti vahvaa rataosaamista kuskien tukemisesta kohti ammattilaisuutta.

e-ACE:n on perustanut fysiikkavalmentaja ja manageri Tomas Siltanen yhdessä entisen F1-kuskin ja kaksinkertaisen LeMans voittajan Jyrki Järvilehdon kanssa vuonna 2012. Yritys on saanut listoilleen mukaan lahjakkaita kuskeja eri autourheilukategorioista, aina kartingista MM-rallicrossiin.

– e-ACE:lla on arvokasta osaamista ja kokemusta. He esittivät meille muutamia erittäin mielenkiintoisia ideoita pitkän tähtäimen visioista uralleni ja olin myyty. Päätavoitteeni on edelleen kisata F1:ssä joku päivä. Odotan innolla yhteistyötä heidän kanssaan matkallani kohti tavoitettani, e-ACE:n ensimmäinen aasialaiskuljettaja Arjun iloitsee päätöstään.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme Arjun managerointi- ja valmennusohjelmaamme. Olemme seuranneet häntä muutaman vuoden ajan ja olemme vakuuttuneita siitä, että hänessä on potentiaalia tulla seuraavaksi isoksi intialaisnimeksi moottoriurheilussa. Tulemme tekemään paljon töitä ja annamme kaikkemme rakentaaksemme hänen uraansa sekä tukeaksemme hänen tavoitteitaan. Haluamme ihmisten myös ymmärtävän, kuinka arvokas hän on Intian moottoriurheilutulevaisuudelle. Uskomme, että kokemuksellamme ja hänen osaamisellaan voimme päästä tavoitteisiin ja hänestä saadaan aikaan ammattikuljettaja, manageri Siltanen lisää.

Päätös sopimuksesta antaa Arjunille nyt mahdollisuuden keskittyä puhtaasti suorittamiseen, hänen lähtiessä kehittämään lupaavaa vauhtiaan ensimmäisessä Euroopan LeMans -sarjan kisassa Monzassa kahden viikon kuluttua.

Teksti: e-ACE tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo