Road Racing 03.04.2019

Imatranajon katsomopaikkaliput myynnissä

Parhaiden mahdollisten katsomopaikkojen varmistamiseksi kannattaa toimia nopeasti, sillä Imatranajon katsomopaikkalippujen myynti on avattu. Kuva: Markku Sikiö.

Imatranajon katsomopaikat ovat tulleet myyntiin. Uutuutena tarjolla on yhteiskäyttöpaikkoja, jotka mahdollistavat kilpailun seuraamisen useasta eri katsomosta.

Imatranajon katsomopaikkalippujen myynti on alkanut Ticketmasterin palvelussa. Tavallisten katsomopaikkalippujen lisäksi tämän vuoden uutuutena on tarjolla yhteiskäyttöpaikan lippuja, jotka oikeuttavat pääsyyn rajatulle alueelle eri katsomoissa, mikäli kyseisessä katsomossa on tilaa. Näin kilpailua on mahdollista seurata useasta eri paikasta.

Tavallinen katsomopaikkalippu on hinnaltaan 20 euroa ja yhteiskäyttöpaikan lippu 30 euroa. Lauantain ja sunnuntain katsomopaikat myydään erikseen. Katsomolipun lisäksi tarvitaan kilpailualueelle pääsyyn oikeuttava lippu.

55. Imatranajo järjestetään 14.-16. kesäkuuta 2019. Imatranajo on kansainvälisen IRRC-katukilpasarjan kauden toinen ja historiallisten GP-pyörien kansainvälisen ICGP-kilpasarjan kauden kolmas osakilpailu.

Imatranajo 2019 Facebookissa

Imatranajon lipunmyynti

Teksti: Imatranajon tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing