Road Racing 07.02.2016

Imatranajo näkyy MTV:n kanavilla

Imatralla on viime vuosien aikana ajettu classicpyörillä Muistojen Imatranajoa. Ensi elokuussa Imatra isännöi nyt myös IRRC-sarjan Suomen osakilpailua. Kuva: Imatran Moottorikerho

Jos ei itse pääse paikalle, voi Imatranajon vauhtia päästä kokemaan myös kotisohvaltaan. MTV nimittäin näyttää kilpailukoosteen sekä kilpailun historiaa käsittelevän dokumentin.

Suomalaisen moottoriurheilukesän ykköstapahtuma Imatranajo tullaan näkemään myös televisiossa. Ennen kilpailua esitetään Imatranajon historiaa käsittelevä dokumentti ja kilpailun pääsee kokemaan uudelleen tapahtuman jälkeen esitettävän kilpailukoosteen muodossa.

– IRRC-kilpailuja ei tietääksemme ole aiemmin televisioitu, joten saamme näkyvyyttä paitsi Imatranajolle kilpailuna, myös koko sarjalle, kiittelee Imatran Moottorikerhon Sami Backman.

Imatranajo-dokumentti ja kilpailulähetys syntyvät tuotantoyhtiöliittouma Nakoman toimesta. Sekä dokumentti että kisakooste tulevat olemaan kestoltaan tunnin ja ne nähdään MTV:n kanavilla.

– Imatranajon suhteen teemme yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa ja tarjoamme projektin yhteydessä media-alan harjoittelupaikkoja, kertoo Nakoman Jape Kantola.

Kantola pyrkii aktivoimaan imatralaisia ja menneiden kilpailujen vieraita.

– Meitä kiinnostavat kuvat ja ikimuistoiset tarinat menneiden vuosien Imatranajoista, joita varmasti löytyy lukemattomia, Kantola jatkaa.

Nakomaan kuuluvat Screening Agency Ltd, Cutline ja Dakar.

IRRC-sarjan Suomen osakilpailu, Imatranajo järjestetään 19.-21. elokuuta 2016.

Teksti ja kuva: Imatran moottorikerho

Uusimmat

Lisää aiheesta