Motocross 23.07.2019

Imatran SM-viikonloppu tarjosi onnistumisia ja harmittavaa epäonnea Team Yamaha Center Turun kuskeille

Hermanni Koskinen urakoi jälleen kahtena päivänä. Kuva: Petri Niemelä / CrossiBlogi.fi.

Motocrossin SM-sarjan neljäs osakilpailu ajettiin hienolla Imatran radalla, missä Team Yamaha Center Turku oli edustettuna kahden kuljettajan voimin. Hermanni Koskinen ajoi lauantaina MXJ-luokassa Suomen Cup -pisteistä ja sunnuntaina vuorossa oli MXC/A-luokassa SM-osakilpailu. Kimi Tammi ajoi niin ikään SM-pisteistä MXC/A-luokassa.

Hermanni Koskinen ajoi lauantaina MXJ-luokassa kymmenenneksi ja yhdeksänneksi.

– Lauantaina homma toimi vähintäänkin kohtuullisesti. Ajo oli todella hyvää, aika lähellä jopa kauden parasta, mutta koko kauden enemmän tai vähemmän takkuilleet startit olivat jälleen ongelmana. Pääsin kuitenkin molemmissa erissä nopeasti hyvään rytmiin ja pikkuhiljaa sijoitukseni parani. Kaukaa takaa on vain kovin pitkä matka, mutta ihan ok eräsijat kuitenkin, Koskinen kuvaili.

Sunnuntaina Koskinen oli MXC/A:n ensimmäisessä erässä seitsemäs, mutta toista erää haittaisi tekniikkamurhe.

– Sunnuntaina homma menikin sitten harmittavasti pieleen. Ensimmäisen erän seitsemäs sija oli vielä ihan ok, mutta toisessa erässä tekninen vika sytytystulpassa pakotti koukkaamaan ratavarikolle. Aikaa tuhraantui sen verran paljon, että pisteet jäivät tällä kertaa haaveeksi ja olin maalissa 21.

Kimi Tammi ajoi erissä 13:ksi ja 12:ksi.

– Voisi sanoa, että siitä jatkettiin, mihin viime osakilpailussa Siilinjärvellä jäätiin. Vauhti oli jo aamun aika-ajoissa hyvää ja erissä vielä parempaa. Itselle kauden paras kilpailu ja ensimmäisen erän 13: sija parani toisessa vielä pykälällä. Päivän yhteistuloksissa olin kymmenes ja samalla tuli tuplattua koko kauden pistesaalis. Tästä jatketaan hyvillä mielin eteenpäin, Tammi iloitsi.

SM-sarjasta on ajamatta vielä kaksi osakilpailua ja seuraavan kerran kilpaillaan 10.-11.8. Alavudella.

Imatran tulokset

Teksti: Team Yamaha Center Turku tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross