Motocross 17.04.2017

IceOne-tiimin Gautier Paulin viidenneksi Italian MM-osakilpailussa

Gautier Paulin. Kuva: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Motocrossin kauden viides osakilpailu ajettiin viikonloppuna Italiassa Pietramuratan radalla. Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin sijoitttui yhteistuloksissa viidenneksi.

Kimi Räikkösen ja Antti Pyrhösen tiimi Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, eli suomalaisittain tutummin IceOneRacing-tiimi koki takaiskun ennen kauden viidettä MM-osakilpailua, kun sen brittikuljettaja Max Anstie joutui loukkaantumisen takia jättämään viikonlopun kisan väliin.

Sen sijaan suomalaistallin ranskalaiskuljettaja Gautier Paulin oli vahvassa iskussa läpi viikonlopun. Hän sijoittui Italian Trentinon osakilpailun aika-ajoissa toiseksi ja ajoi molemmissa erissä tasaisen varmasti saavuttaen sijat neljä ja kuusi. Yhteistuloksissa hän otti viidennen sijan.

Tiimin saksalaiskuljettaja Max Nagl aloitti viikonlopun vahvasti ajamalla aika-ajojen viidenneksi nopeimman ajan, mutta itse kisaerissä vauhti ei aivan riittänyt ja mies kuittasi eräsijojen 11 ja 9 myötä kokonaistulosten yhdeksännen sijan.

Viiden osakilpailun jälkeen Paulin on MM-pisteissä viidentenä, Naxl yhdeksäntenä ja Anstie sijalla 14. Motocrossin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Hollannin Valkenswaardissa, jossa polvivammasta parhaillaan toipuvan Anstien odotetaan myös olevan viivalla.

 

MXGP – Italian yhteistulokset

 1. Antonio Cairoli (KTM) 47pts
 2. Tim Gajser (Honda) 45
 3. Arnaud Tonus (Yamaha) 36
 1. Gautier Paulin (Husqvarna) 33
 1. Max Nagl (Husqvarna) 22…

 

MXGP-luokan MM-pistetilanne 5 osakilpailun jälkeen

 1. Tim Gajser (Honda) 201pts
 2. Antonio Cairoli (KTM) 183
 3. Clement Desalle (Kawasaki) 151
 1. Gautier Paulin (Husqvarna) 145
 1. Max Nagl (Husqvarna) 95
 1. Max Anstie (Husqvarna) 69

Teksti: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Tiedotus / Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross