Motocross 13.08.2019

Hyvinkään SuperMX-kilpailu on peruttu

SuperMX-kilpailu oli tarkoitus järjestää Kuopiossa ja Hyvinkäällä, mutta kumpikin peruttiin liian pienen osallistujamäärän takia. Kuva: Teemu Kukkonen

Motocrossin uusi kansallinen kilpailu SuperMX oli tarkoitus järjestää tämän viikon lauantaina Hyvinkäällä, mutta kilpailu on peruttu liian pienen osallistujamäärän takia.

SuperMX lanseerattiin tälle kaudelle kotimaiseen motocrossiin. Siinä oli tarkoitus ajaa lyhyitä alkueriä, joiden kautta parhaat kuljettajat selvittäisivät tiensä luokkakohtaisiin finaaleihin. Kilpailuissa oli määrä ajaa perinteistä motocrossia lyhyemmillä radoilla ja lyhyempiä eriä. Oman mausteensa kilpailemiseen olisi tuonut autojen rallicrossistakin tuttu jokerilenkki, joka olisi joko lyhentänyt tai pidentänyt ratakierrosta ja joka jokaisen kuljettajan olisi pitänyt ajaa kerran kaikissa erissä.

SuperMX-kilpailuja oli tarkoitus järjestää kaksi, mutta jo heinäkuinen Kuopion kilpailu peruuntui liian pienen osallistujamäärän takia. Nyt myös Hyvinkäälle tämän viikon lauantaiksi suunniteltu kilpailu on peruttu samasta syystä.

Lauantaisen kilpailun järjestäjäseura Hyvinkään Moottorikerho sekä LiveSports pahoittelevat kilpailun peruuntumista.

Teksti: SuperMX-tiedotus.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross