jokamiehenluokka 30.04.2019

Huittisten Laatupalvelu JM:ssä myös Tuupparit-luokka

Viime vuonna Huittisten Laatupalvelu JM:ssä Huittisten UA:n Sauli Haavisto ajoi EVK:ssa viidenneksi. Kuvassa meneillään välierien tiukka taisto ruutulipulla SAU:n Lauri Joonaa vastaan. Kuva: Huittisten Urheiluautoilijat ry.

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla ajetaan lauantaina 11. toukokuuta kello 11.00 perinteinen äitienpäivän aaton jokamiehenluokan kilpailu, Huittisten Laatupalvelu JM.

Huittisten Laatupalvelu JM:ssä ajetaan luokat: Nuoret, Naiset, Yleinen, Tuupparit ja EVK. Kilpailu alkaa Nuorten ja Naisten lähdöillä, jotka ajetaan limittäin. Finaalien jälkeen ajetaan Yleisen luokan lähdöt ja finaalit. Päivän viimeisenä, muttei vähäisempänä, seurataan Tuupparien ja EVK-luokan lähdöt ja finaalit, limittäisinä lähtöinä.

EVK-luokassa kilpaillaan myös aluemestaruuspisteistä, Länsi-Suomen aluemestaruuspisteet julkaistaan joulukuussa 2019.

Huittisten Urheiluautoilijoiden järjestämä Huittisten Laatupalvelu JM on mukana autourheilijoiden harrastajien koulukiusaamisen vastaisessa #Eikiusita -kampajassa. Kilpailunjohtaja on Jussi Alanen.

Tapahtuma on yleisölle maksullinen, pääsylippuja myydään kilpailupaikalle mentäessä ”portilla”, 10 euroa / hlö, käteisellä, ja alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta. Paikalla toimii buffetti, joten on hyvä varata käteistä mukaan.

Kiviniitty-Cup ajetaan tänäkin vuonna

Huittisten Laatupalvelu JM on ensimmäinen osakilpailu toista kertaa järjestettävässä Kiviniitty-Cupissa. Tänä vuonna Kiviniitty-Cupissa on kolme osakilpailua, jotka ajetaan Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla. Jokainen Cup-kilpailu kerryttää pisteitä ja yhdessä ennalta valitussa kilpailussa saa puolitoistakertaiset pisteet.

Kiviniitty-Cupin osakilpailut 2019 ovat Huittisten UA:n Huittisten Laatupalvelu JM 11-5-2019, Säkylän UA:n V Japirak JM 6.7.2019 ja Punkalaitumen MK/UA:n Maanrakennus JM 28.7.2019.

EVK-luokan A-finaalilähtö, jossa (101) Huittisten UA:n Sauli Haavisto, NokUA:n Teemu Savela (31) ja NokUA:n Janne Vatajaniemi (36) kiitävät kohti ensimmäistä kurvia, jossa onkin lähdön jälkeen yleensä ruuhkaa, kun katsotaan, kuka keulille pääsee ja johtoasemaan. Kuva: Huittisten Urheiluautoilijat ry.

Kilpailun ilmoittautuminen AKK:n KITI-järjestelmässä päättyy maanantaina 6. toukokuuta kello 23.59. Linkki KITIIN.

Tulosseuranta www.jokkis.netissä (löytyy kilpailun nimellä).

Teksti: Huittisten Urheiluautoilijat ry / Huittisten Laatupalvelu JM, tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka