jokamiehenluokka 09.05.2018

Huittisten Laatupalvelu JM avaa Kiviniitty-Cupin

Huittisten Laatupalvelu JM ajetaan 12.5.2018. Kuva: Janika Ihanamäki

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla ajetaan lauantaina 12.5.2018 klo 11.00 perinteinen äitienpäivän aaton jokamiehenluokan kilpailu, Huittisten Laatupalvelu JM.

Huittisten Laatupalvelu JM:ssä ajetaan luokat: Nuoret, Naiset, Yleinen ja EVK. Kilpailu alkaa nuorten ja naisten luokkien lähdöillä, jotka ajetaan limittäin. Niiden finaalien jälkeen ajetaan Yleisen luokan lähdöt ja finaalit. Päivän viimeisenä, muttei vähäisempänä EVK-luokan lähdöt ja finaalit.

Nuorten luokassa kilpaillaan myös aluemestaruuspisteistä.

Huittisten Laatupalvelu JM ajetaan omana kilpailunaan, mutta samalla se on ensimmäinen osakilpailu ensimmäistä kertaa järjestettävässä Kiviniitty-Cupissa. Kiviniitty-Cupissa ajetaan neljä eri autourheilseuran järjestämää osakilpailua Kuninkaisten moottoriradalla kesäkaudella 2018.

Tapahtuma on yleisölle maksullinen, pääsylippu 10 €/hlö, alle 12-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta. Paikalla toimii buffetti, joten on hyvä varata käteistä mukaan.

Huittisten Urheiluautoilijoiden järjestämä Huittisten Laatupalvelu JM on mukana autourheilijoiden harrastajien koulukiusaamisen vastaisessa #Eikiusita -kampajassa. Kilpailunjohtaja on Jussi Alanen.

Kiviniitty-Cupin osakilpailut:

Huittisten UA:n Huittisten Laatupalvelu JM 12.5.2018, Äetsän UA:n Äetsä JM 27.5.2018, Säkylän UA:n IV Japirak JM 7.7.2018 ja Loimaan UA:n Romukauppa JM 29.7.2018.

Teksti: Huittisten Laatupalvelu JM tiedotus / Janika Ihanamäki

Kuninkaisissa ajetaan kesäkaudella jokamiehenluokan Cup-kisa

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jokamiehenluokka