Enduro 31.10.2017

Huippukuskit yhdistivät voimansa – Jämsässä luvassa vauhdikas enduropäivä

Enduron ja trialin Suomen huiput yhdistivät voimansa. Kuva: Taneli Niinimäki

Trialin ja enduron moninkertaiset Suomen mestarit Timo Myöhänen ja Eemil Pohjola sekä enduron moninkertainen SM-mitalisti Matias Savo järjestävät koko perheen enduropäivän Jämsässä. 

Jämsässä on luvassa reilun parin viikon päästä vauhdikas enduropäivä nimekkäiden kuljettajien opastuksella. Enduron MM-sarjaa kiertävä ja useamman SM-kullan voittanut Eemil Pohjola, MM-tason trial-kuljettaja ja moninkertainen Suomen mestari Timo Myöhänen sekä useamman SM-mitalin endurossa voittanut Matias Savo tulevat jakamaan ajovinkkejä marraskuun 18. päivänä.

Jämsän Motocrossradalla järjestettävä enduroleiri on tarkoitettu kaikentasoisille kuskeille. Tilaisuuden yhteydessä on myös moottoripyörien koeajotilaisuus. Leirillä pidetään silmällä itsenäisyyspäivän tienoilla ajettavaa 41. Kärme Kustaan Kiemurat -partiokilpailua, mutta harjoitteet on suunniteltu niin, että kaikki osallistujat saavat oppia takataskuun. Opittuja asioita pystyy siis luonnollisesti hyödyntämään muuallakin kuin Kustaalla.

Timo Myöhänen on saavuttanut viisi trialin Suomen mestaruutta. Kuva: Myöhänen Tiedotus

Leiriläiset jaetaan neljään eri ryhmään ja ryhmät kiertävät päivän aikana neljä eri rastia. Rastit ovat enduro, extreme-enduro sekä motocross. Neljännellä rastilla ryhmä pääsee testaamaan koeajopyöriä.

Paikalle tuodaan myös junioreille kalustoa testattavaksi ja koeajotilaisuus on kaikille ilmainen.  Leirille osallistuminen maksaa 75€ (sis alv.). Summa sisältää ajovalmennuksen lisäksi keittolounaan ja päivän päätteeksi lämpöiset löylyt saunassa. Tapahtuma alkaa klo 9:00, ajovalmennus tapahtuu klo 10-16 Haaralankankaan motocrossradalla osoitteessa Haaralantie 135, 42100 Jämsä.

Ilmoittautumiset  leirille 13.11. mennessä.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmottautumisesta tapahtuman omilta Facebook-sivuilta Enduroleiri ja Koeajotapahtuma.

Teksti: Tapahtuman Tiedotus

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro