Ralli 25.04.2016

Huippuartistit tähdittävät Neste Rallin yhteydessä juhlittavaa festaria

Nimekäs esiintyjäkaarti nousee tänäkin vuonna Rally Zone Festivalin lavalle. Kuva: Jaakko Manninen

Suomen MM-ralli saa heinäkuun lopussa rinnalleen jo toista kertaa järjestettävän Rally Zone Festivalin. Neste Ralli -viikonloppuna 29.-30.7. Rally Zonella esiintyvät Mira Luoti, Scandinavian Music Group, Kolmas Nainen, Saimaa, Solid Base, Pandora, Oku Luukainen, Waldo´s People sekä Günther.

Tulevan kesän festivaalia on tiivistetty kahden päivän mittaiseksi ja tapahtuma on tuotu myös lähemmäksi Jyväskylän keskustaa. Uutena tapahtuma-alueena toimii Paviljongin kilpailukeskuksen ja Matkakeskuksen kupeessa sijaitseva Veturitallien alue, jonne on helppo saapua ja jossa on helppo viihtyä.

Tapahtuman järjestää Loud n’ Live Promotions Oy. Rally Zone -lippuja (alk. á 34 €) pääsee hankkimaan sekä Lippu.fi:stä että Tiketistä kautta maan.

Tervetuloa nauttimaan huippuluokan rallista ja musiikista! Festarien aikatauluun pääset tästä.

Liput ja lisätiedot:
www.lippu.fi
www.tiketti.fi
www.facebook.com/rallyzonefestival

Tapahtuman ikäraja on 18 v.


Neste Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Kansainvälinen autourheiluklassikko on kuuluisa nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan. Ralli ajetaan perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia ja myös kilpailijamäärältään yksi sarjan suurimmista. Tulevana kesänä Neste Ralli järjestetään 28.-31.7.2016. www.nesterallyfinland.fi

Uusimmat

Lisää aiheesta