Motocross 12.11.2016

Huimaa suomalaismenestystä Tampere Supercrossissa perjantaina

Miro Sihvonen pääsi ajamaan SM-sarjaan EM-kauden päätyttyä.

Suomen suurin ja ainoa supercrossin sisähallikilpailu on parhaillaan käynnissä Tampereella. Eilen kilpailussa koettiin huimaa jännitystä, kun suomalainen nuori lupaus Miro Sihvonen löylytti ennakkosuosikki Alex Rayn ja voitti illan viimeisen finaalin. Kokonaistuloksissa Sihvonen oli kolmas. Hopea meni espanjalaiselle Joan Crosille ja kulta naapurimaahan, Ranskan Ludovic Maclerille.

Supercross Tampere ja Tampere OffroadExpo järjestetään jo viidettä kertaa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (TESC). Supercrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen kilpailussa nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia. Väliajoilla yleisöä viihdyttävät StuntFreaksTeamin tähdet, joten luvassa on näyttäviä ja vaarallisia show-temppuja pyörien päällä.

Kilpailua on mahdollista seurata ensimmäistä kertaa myös livenä ISTV:n kautta

Tapahtuman ennakkolipunmyynti on ollut erittäin vilkasta, mutta lippuja on jätetty myös ovelle myyntiin. Aiempina vuosina tapahtuma on ollut lauantaina loppuunmyyty. Tampere Supercross tarjoaa ensimmäistä kertaa tänä vuonna mahdollisuuden tutustua lajiin myös netin välityksellä, kun ISTV tekee livestreamlähetyksen viikonlopun kilpailuista. Lauantain 12.11.2016 lähetys alkaa klo 16.30. Kuvatuotannosta vastaa Parrikaadi Productions.

Selkeä piristysruiske Tampereen seudun elinkeinoelämälle

Supercross on selkeä piristysruiske Tampereen seudun elinkeinoelämälle, sillä suuri osa katsojista on ulkopaikkakuntalaisia ja käyttävät ahkerasti Tampereen majoitus- ja ravintolapalveluita. 9 500 asiakkaan ansiosta tapahtuma jätti Tampereen seudulle viime vuonna yhteensä yli 600 000 euroa. Summa perustuu Tampere Supercrossin teettämään kävijätutkimukseen, jonka toteutti MIR Link Oy verkkokyselynä syksyllä 2015.

Lisätietoja: www.supercrosstampere.fi
www.supercrosstampere.fi/offroadexpo
www.mirlink.fi

Teksti: Tampere Supercross tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross