Enduro 17.05.2017

Hugo Svärd pistejohdossa viikonlopun enduron nuorten SM-osakilpailuun

Hugo Svärd Kuva: Nita Korhonen

Enduron kilpailukausi jatkuu viikonloppuna junioreiden U20-luokan SM-osakilpailulla sekä V40- ja V50-luokkien Suomen Cupin osakilpailulla Orimattilassa, jossa kisaavat myös kansalliset luokat. 

Suomen toiseksi vanhin endurokilpailu, 52. Toukokuunajo, starttaa lauantaina 20.5.2017 C-, V50- ja V60-luokkien osalta kello 10.00 ja A-,B- ja V40-luokkien osalta kello 13.00.

A1- ja B1-luokissa ajavat U20-luokan kuljettajat, joille kisa on yksi SM-osakilpailuista. Reitin pituus on 47 kilometriä ja reitillä on kaksi maastokoetta. C-, V50- ja V60-luokat ajavat reitin kahteen kertaan ja A-, B- ja V40- luokat ajavat reitin kolmeen kertaan.

Edellisvuosien Toukokuunajon voittajia ei tällä kertaa ole mukana, mutta mielenkiintoisia kuljettajia on mukana, kuten A1-luokan Hugo Svärd, Roni Kytönen ja OriMK:n kuski Jarno Koskela, A2-luokan Jiri Leino, Mika Barnes ja Joni Kaivolainen sekä A3-luokan Miko Mellin ja Teemu Lehtimäki.

A-luokan kuljettajia on mukana yhteensä 24. Hugo Svärd johtaa U20-luokan SM-sarjaa ja Roni Kytönen on kolmantena.

Ratamestarina on häärinyt tuttuun tapaan Orimattilan moottorikerhon pitkäaikainen puheenjohtaja, Pekka Koskela.

Kilpailun SM-, Suomen Cup- ja kansallisiin luokkiin on ilmoittautunut yhteensä 181 kuljettajaa.

Lähtöluettelo

Kuivannon Maamiesseurantalo toimii kilpailukeskuksena ja tarjoaa upeat puitteet kilpailun järjestämiseen. Kilpailukeskuksen osoite on Koskustentie 1422, 16280 Orimattila.

Kisakeskuksessa on paikallaan pysyvä huolto sekä kioskissa tarjolla kahvia, makkaraa ja virvokkeita. OriMK toivottaa kaikki tervetulleeksi kilpailutapahtumaan ja kiittää reipasta talkooväkeä ja maanomistajia.

Teksti: Kilpailun Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro