Enduro 18.02.2017

Hugo Svärd Laaksonen ylivoimaiseen voittoon Tohmajärvellä

Hugo Svärd Laaksonen voitti nuorten enduron SM-sarjan avauksen. Kuva: Jani Hovi

Enduron nuorten SM-sarja starttasi tänään lauantaina Tohmajärvellä. Kytönen Motorsportin kuljettajista Hugo Svärd Laaksonen piti lippua korkealla kauden avauksessa. Svärd kellotti U20-luokassa pohja-ajan ensimmäistä maastokoetta lukuun ottamatta kaikille pätkille ja voitti luokan näytöstyyliin lähes kahden ja puolen minuutin erolla.

– Ensimmäisellä pätkällä hieman oli kädet tukossa, mutta sen jälkeen alkoi ajo kulkea hienosti ja olen kyllä todella tyytyväinen. Täällä oli hieno reitti ja syvää kunnon lumispooria, joka sopi minulle hyvin, tyytyväinen Svärd kertasi päivän jälkeen.

Nuori sipoolainen oli myös yleiskilpailussa hienosti kolmas jääden voittajalle vain 53 sekuntia. Enduron nuorten SM-sarja jatkuu ensi viikonloppuna Kangasalla lauantaina, jonne Svärd lähtee sarjajohtajan asemassa haastamaan muita kuljettajia.

Tulokset U20:

  1. Svärd Laaksonen
  2. Antti Ahtila +02:23
  3. Hermanni Haljala +03:17

Yleiskilpailu:

  1. Markus Michelsson
  2. Jiri Leino +00:38
  3. Svärd Laaksonen +00:53

Kilpailun tulokset

Kytönen Motorsportilla hyviä onnistumisia myös Espanjassa

Roni Kytönen ja Wiljam Malin onnistuivat tänään kumpikin hienosti Espanjan mestaruussarjan avausosakilpailun aika-ajoissa. Aamupäivällä ensin kaasuteltiin vapaat harjoitukset, missä Malin oli MX125-luokassa 14. ja Kytönen MX2-luokassa seitsemäs. Aika-ajossa nähtiin kuitenkin molemmilta pojilta hieno veto, kun Malin oli oman ryhmän viides MX125-luokassa ja Kytönen oman ryhmän kolmas MX2-luokassa.

Huomenna Alhama de Murcian radalla kaasutellaan kilpailuerät molemmissa luokissa.

Teksti: Kytönen Motorsport tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro