Rata-ajo 07.09.2018

Historic Race -finaalit tarjotaan ilmaiseksi yleisölle

Historiallisten luokkien ohella Motoparkin radalla kilpaillaan viikonloppuna Roadsport-luokassa, jossa ikäkausi 1:n kalusto on ennen 1985 FIA:n luokittelemia ja V8:ssa tätä ennen tyyppihyväksyttyjä. ’64 Chevrolet Chevy II:lla kilpailevalla Jukka Rytiniemellä ja Juha Rajavuorella ’74 Lada 1500 S Turbolla on hyvät mahdollisuudet sekoittaa pakkaa viikonloppuna. Kuva: Hannele Hatanpää

Tulevana viikonloppuna 8.-9.9. ajetaan Gulf Historic Race Cupin kauden viimeiset osakilpailulähdöt Motoparkin radalla Virtasalmella.

Tapahtuma on pääsymaksuton, joten yleisöllä on hyvä tilaisuus tutustua historiallisiin rata-autoihin ja Historic-moottoriurheiluun. Varikko on avoin, joten yleisöllä on tilaisuus nähdä kalustoa ja tavata tiimejä lähietäisyydeltä sekä hankkia tietoa lajista sekä luokista.

Useissa luokissa on vielä mahdollisuus muuttaa sarjan lopputulosta. Jännitystä on tarjolla koko viikonlopun maalilipulle saakka, sillä sekä lauantaina että sunnuntaina on yhdeksän kilpailulähtöä. Viimeinen kilpailupäivä huipentuu Roadsport B, C ja 2B -luokkien starttiin, jolta voidaan odottaa monen muun luokan ohella jälleen kuumaa kisaa edellisten osakilpailujen perusteella.

Sarjatilanne ennen lauantaita löytyy täältä.

Motoparkiin on ilmoittautunut 122 kisakuljettajaa ympäri Suommen.

Teksti: Hannele Hatanpää / Historic Race Finland -tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo